tıp olarak begendım ama on panjur bıraz buyuk mu ne?
Zaten yıllardır hiç değiştirmiyorlar ki, ufak tefek makyajlarla gelip gidiyor bu land cruiser
Zaten sırf değiştirmiş olmak için değiştiriyorlar. Yoksa bir eksiği olduğundan değil.
Arabanin tipinde makyajlanma az oluyor ama tahmin ediyorum kalite artmistir ve teknolojinin sinirlarii zorlanmistir,cunku lc prado makyajlandiginda bile bir suru onemli yenilikleri vardi.Tip olarakta bence yeterli ama icini bi ayri sevdim...
bu aracın yeni baştan şekil alması çok büyük maliyete sebep olur bence makyajla daha az bi maliyetle işin içinden çıkıyorlar.Zaten klasik bir tip kendine has tasarımı radikalleşmeye gerek yok.Süper bence
ohh bee..niyahet dashboard güzel olmuş ...
efsane geri dönmüş.eskisine göre büyük teknolojik yeniliklerle geldi.görünüş olarakda güzel.eskisini kullanmış biri olarak eskisine hayranım.hele o v8 nin sesi yokmu adamı çıldırtıyor valla.dağı taş demeden cıkıyor.tam bir 4x4.
Ayrıca aracın benzin motorlu tipinde arazi kullanım destek sistemlerinde dünyada ilk olan "Crawl teknolojisi" bulunuyor. Tek tuşla aktif hale gelen bu teknoloji sayesinde sürücü kayalık, basamaklı tepeler ya da bir merdiveni gaz ve frene dokunmadan çıkıp inebiliyor. Bu sistemde motor ve frenler otomatik olarak kontrol edilirken, sürücü yalnız direksiyona odaklanabiliyor.
abi ne tipi ya o arabadaki teknoloji warya suan hiç bir jipte yok..cok güzel bi jip yapmıslar...biz toyotasa nın genel merkezinde o aracın biraz egitimini aldık...extra extra süper özellikler var ..tamamiyle bir dag arabası olmasının yanı sıra 0-100 hızlanması dizeller için 8,4 saniye.......