aurise benziyo biraz ama çok deli bişey...
hyundai matrix e mi benziyo yoksa spor araçmı çözemedim
spor araba.auris biraz daha değişiği
Bu Adamlar İşi Biliyor Harika
vay be aux girişi bile var

ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
ya aslına biz adamlardan ilerdeyiz.sadece motorları iyi.auris hem makyajlı hemde donanım olarak daha iyi olabilir araştırıyorum
2400 cc motordan 158hp yi kınıyorum. Daha başarılı olması lazım.1800 cc den 132hp çıktığı yerde o motorun 200hp e yakın olması lazım. Zaten ömürlük motorlar üretiyorsun bari biraz daha fazla güç üretecek bir hale getir. Gerisine söylenecek fazla bir söz yok.
Örnek vermek gerekirse Valvematic 2000cc Avensis motoru 152bg ve 196nm tork var.
ya abicim bu motorlar bu şekilde zaten ömürlük oluyor.turbo+komperesör her marka kolayca eklerde motor ömrü ? ? ? ?
Atakanım Avensis motorunda da turbo yok
abi benim kastettiğim başka motorlar.avensis motorundan ağırlığın hesabını çekince dengeleniyor zaten.
2400 cc motordan 158hp yi kınıyorum. Daha başarılı olması lazım.1800 cc den 132hp çıktığı yerde o motorun 200hp e yakın olması lazım. Zaten ömürlük motorlar üretiyorsun bari biraz daha fazla güç üretecek bir hale getir. Gerisine söylenecek fazla bir söz yok.
Örnek vermek gerekirse Valvematic 2000cc Avensis motoru 152bg ve 196nm tork var.
düşük hacimden yüksek güç alabilmek için sıkıştırma oranlarını zorlamak gerekiyor, o da ömürden yiyor haliyle. hem ömürlük olsun, hem tsi gibi 1,4-170hp olsun mümkün olmuyor malesef. vw tsi leri 300.000 km ye kadar test ettiğini ve sorunsuz olduğunu açıklamıştı bir zamanlar. belki de 300.000 den sonra neler olduğunu söylememek için bu kadar test ettim diyor, bilemeyiz...
abi yapılır ama motor kalitesi önemli.toyota yapsa honda yapsa güverim ama diğer markalar ortada.zira toyota yaptıda zaten 2JZGTE .motora ne kadar yüklenirseniz yüklenin taş gibi
arkası ve içi aurise çok benziyor. 110 volt elektrik koymuşlar herhalde amerika, jamaika, afganistan, bahama. bermuda ya da bolivya standartlarına göre üretiyorlar. ya da bunlardan birisinde üretiliyor. türkiye için 220 yaparlarmı ki acaba tabi gelirse.
türkiye gelmez çünkü türkiyedeki araçları auris.amerikan pazarında auris yerine matrıx var.(ne kadar tekrar ettim bunu ya

)
abi yapılır ama motor kalitesi önemli.toyota yapsa honda yapsa güverim ama diğer markalar ortada.zira toyota yaptıda zaten 2JZGTE .motora ne kadar yüklenirseniz yüklenin taş gibi
yeni motorlar alüminyum blok ama 2jz döküm demir blok dayanıklılık ordan geliyor...örnek vermek gerekirse 4age ve 3zz aynı hacimdeler ama arada kapak farkına göre 50hp fark var buda kullanılan malzemeden dolayı....