Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 05, 2025, 16:50:02
↓
Buradan sitemiz içinde arama yapabilirsiniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı
»
Konu:
Shell Den "git Git Bitmiyor"
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Gönderen
Konu: Shell Den "git Git Bitmiyor" (Okunma sayısı 1611 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
:
Haziran 28, 2007, 13:17:43 »
Shell 30 Ytl mazot aldım reklamları üzerine. İbrem R nin önündeki son çizgideydi. 150 km şehirler arası geri kalanı şehiriçi ev-iş arası gittim. Bitti abi ya nası bitmiyo ya. İbre aynı yere geldiğinde km ye baktım 223 falandı.
Yine her zamanki yerden Opet den aldım aynı yerde iken ibre. Aynı yolu gittim. Hemde 150 km şehirler arası yolda 130-140 ve bi 10 sn de 180 e çıktım. İbre aynı yere geldiğinde 243 dü.
20 km fark var ama Shell kandırıyor. Ben derby deel, gilette kullanıyorum artı olarak. Bi cazibesi yok. Reklam ve mesafe fason.
Bizzat test edilmiştir.
Rize şehiriçi, Rize_Trabzon şehirler arası mesafe gidiş geliş 150 km. güzergahı izlenmiştir. Her iki Mazotla.
Toyota Club Türkiye
«
:
Haziran 28, 2007, 13:17:43 »
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #1 :
Haziran 28, 2007, 13:22:21 »
hmmm abi vardır bir şeyi yoksa adam o kadar para döküp reklam yapmaz dimi ?belki fulleyince etkısını gosterıyodur dene bı
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #2 :
Haziran 28, 2007, 13:36:18 »
130 ytl olsa sis farlarımı alırım üstüne 20 ytl daha koyup. Depoyu pek nadiren fullerim. Diğer türlü ne kadar para o kadar mazot.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #3 :
Haziran 28, 2007, 13:39:21 »
ha bu arda haberın var mı abı iranda adamlar benzın 21 kurus oldugu ıcın ısyan cıkarmıslar.Biz 3 lıradan alıyoz adamların derdıne bak hemde bu zamlı oranı 21 kurur ınanamıyorum ya . . . .
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #4 :
Haziran 28, 2007, 13:58:14 »
Evet. Akşam haberlerde dinledim bende. 100 litre kota uygulaması varmış. O yüzden isyan çıkmış. Toplu taşıma araçları olmadığından sıkıntı çıkıyor. 100 litre kotanın üstüne çıkanlar da 21 ykr olan benzin fiyatının her litre sine 4 kat fiyat ödeyeceklermiş. Yani 84 ykr.
Bizde ise mazot 1 ytl olacak diyor bazıları. Orda banzin kota aşımında 84 ykr oluyo.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: ---
Kan Grubu: ---
«
Yanıtla #5 :
Haziran 28, 2007, 14:34:09 »
bu reklamları kimse denetlemediği için şirketler bol keseden sallıyolar.yurt dışında olsa dava açılır benzinim bitti hani bitmiyodu diye...
http://carfreaksblog.blogspot.com
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: Başka Marka
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #6 :
Haziran 28, 2007, 17:36:57 »
her ne kadar shell reklamında uydursa da, Ismail Bey sizin test yönteminiz de pek sağlıklı değil malesef.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #7 :
Haziran 29, 2007, 14:58:03 »
Sağlıklı test sistemi nasılmış? Açıklarmısın? Fullemekse o bana göre deel. Kesenin ağzını o kadar açamıyorum.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #8 :
Haziran 29, 2007, 15:04:16 »
Belli bir güzergahta denemek lazım; mesela sehir içi ise yine şehir içinde, şehir dışıysa yine aynı. Çünkü dur kalklarda yakıt yakımı daha fazla.
(Gizli Üye)
Ziyaretçi
«
Yanıtla #9 :
Haziran 29, 2007, 15:53:38 »
ALINTI
Belli bir güzergahta denemek lazım[/quote]
Güzergah aynıydı Yasemin hanım. Orda belirtmiştim zaten. Ha şu fark olur ki o da o kadar fark ettirmez. Biriyle şehir için de diğerine oranla daha az dur-kalk yaptıysam ki güzergahımda iki trafik ışığı var ve her seferinde dururum. Başka dur kalk yapacak yer yok. Ve her ikisindede şehirler arası mesafe 150 km. geri kalanı şehir içi.
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
«
Yanıtla #10 :
Haziran 29, 2007, 20:47:21 »
Shell'i hemmmen derhalll mahkemeye veriyoruz forum olarak Ne demek İsmail beye yamuk yapmak???
Versinler çabuk parasını ayıp ya
Oğlunuz maaşallah çok yakışıklı vede çok güzel gülmüş! Benim için Trabzon Spor'luyu öpün ve şeker yanağını hafiften ısırın. İyi akşamlar.
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Araç: Başka Marka
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #11 :
Haziran 29, 2007, 23:29:31 »
ALINTI
İbre aynı yere geldiğinde [/quote]
bu sebepten doğru olmaz dedim.
ibrenin hassasiyeti çok düşük 40-50km de oynuyor o yuzden. bir de çizgili olmadığından tam aynı yeri tutturmak çok zor.
malesef en saglıklısı çift depo fullemek.
edit: pardon en saglıklısı yol bilgisayarı.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Toyota Club Türkiye
»
Sosyal
»
Sohbet - Otomobil Dışı