0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyotanın artık ne yaptıgını anlamak zor yıllar gectikce daha kalitesiz üretiyor arabalarını
ar-ge,kalite kontrol ve tecrübe elemanlarının (bölümlerinin) yetersiz olduğunu düşünmeye başladım
Anil, Toyota da artik bircok parcasini Cin'den tedarik ediyor.Ayda 90 dolara calisan iscilerin islerine kalite eklemelerini pek beklememek lazim.
pek katılmıyorum çin konusuna. Gaz pedalı mevzuu Amerika'da ki bir fabrikadan kaynaklanmamış mıydı ?
toyotanın tüm dünyada çalışan fabrikalarında belirli bir kalite düzeyi vardır.neresi olursa olsu ülkelere özel bu çizgi düşürülmez.düşürülsede bütüm fabrikalarda aynı anda olur.sadece amerikada bu sorunlar oluyor..
Hicbir oto ureticisi uretim yapmiyor.Motor ve dizayn tamam, gerisi?Tedarikcilerden satin aliyor.Tedarikciler nerede? Cin'de.Sadece Amerika'da problem yok ki.Amerika'da devlet Toyota'ya problemi cozdurdu.Problem Cin'de de vardi,Turkiye'de de vardi.MMT bir ornek.Problem yok mu? Var.Ama problem cozdurulmeyince, hakkinda konusulmayinca yokmus gibi oluyor.Tamam?
bu arada orjinal sitede rav4 modelleri için daha farklı tarihler yıllar yazıor yanlış blgilendirme var gibi ??