Gönderen Konu: EcuTuned Chip tuning  (Okunma sayısı 3659 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
EcuTuned Chip tuning
« : Temmuz 16, 2010, 14:10:24 »
Arkadaslar selam,

Benım bır arkadasım chıp tuning yapıyor.
Sizlerden bu yönde bir talep olursa kendısı ılede gorustum en guzel sekılde ve en guzel fiyat olarak biz TCT ailesine yardımcı olacak.incelemek isteyenler icin web sayfası www.ecutuned.com ...
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

EcuTuned Chip tuning
« : Temmuz 16, 2010, 14:10:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: EcuTuned Chip tuning
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2010, 15:04:48 »
İyide Murat abi citroen opel pegeot renault ve vw lerden bahsediyor sadece  :blink:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2010, 15:09:34 »
İyide Murat abi citroen opel pegeot renault ve vw lerden bahsediyor sadece  :blink:
toyotada yapılıyor..ağırlık olarak bunlar faal durumda toyota ihityacını karşılayabilecek durumda sorun yok..güvenilir işinin uzmanı.. ;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2010, 14:38:54 »
Merhaba, arkadaşlar hiç bilmediğim için soruyorum, saçmaladıysam kusuruma bakmayın :)
Şimdi bu chip tuning olayında motorun yazılımına müdahale edilerek performans yükselmesi amaçlanıyor diye biliyorum, peki bu yazılıma müdahale edilerek 600 RPM olan rölanti devri biraz yükseltilerek titreşim probleminin önüne geçilebilir mi?
Bir Sus, İki Dinle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2010, 18:55:08 »
Merhaba, arkadaşlar hiç bilmediğim için soruyorum, saçmaladıysam kusuruma bakmayın :)
Şimdi bu chip tuning olayında motorun yazılımına müdahale edilerek performans yükselmesi amaçlanıyor diye biliyorum, peki bu yazılıma müdahale edilerek 600 RPM olan rölanti devri biraz yükseltilerek titreşim probleminin önüne geçilebilir mi?

Ona chip tuningle değilde boğazın ordandan oynanıyor ısındıktan sonra(yani 600rpm'e düştükten sonra) biri çok hafif hafif oynasın içeridede siz bakın titreme geçmişmi diye ama oynamanızı tavsiye etmem gerek yok çünkü ekonomi için ısındıktan sonra 600'e bilerek düşürüyor
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 17, 2010, 19:12:06 »
Ona chip tuningle değilde boğazın ordandan oynanıyor ısındıktan sonra(yani 600rpm'e düştükten sonra) biri çok hafif hafif oynasın içeridede siz bakın titreme geçmişmi diye ama oynamanızı tavsiye etmem gerek yok çünkü ekonomi için ısındıktan sonra 600'e bilerek düşürüyor

Ercüment toyotaların kelebekleri ve rolantisi elektronik, senin bahsettiğin şey karbüratörlü ve distrübitörlü araçlarda oluyorda , toyotada olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 17, 2010, 19:55:49 »
Ercüment toyotaların kelebekleri ve rolantisi elektronik, senin bahsettiğin şey karbüratörlü ve distrübitörlü araçlarda oluyorda , toyotada olmuyor.
Evvet. :) VVT-I larde bulursan özelden mesaj at. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 17, 2010, 20:27:09 »

benim dayım ayarlıyor abi araç 2005 1.4 vvt-i telli boğazmıymış neymiş :S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #8 : Temmuz 17, 2010, 20:32:39 »
yaa bir haftadır arastırıyorum 2-3 yerden fiyat aldım ama ınternetten arastırınca anladımkı cok memnun olanda var memnun kalmayanda :( özellikle bizim d4d ler'de zaten yakıt azalmıyormus onu gectım ama bursada bır tunıng şirketini aradıgımda 2010 model corolla 5.000 km'de aracım dediğim zaman istersen ileryen zamanlarda takmayı dşün dedi :wacko: şimdi iyice kararsız kaldım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2010, 20:52:17 »
bence bize ğöre bir yer degil toyota gelmez böyle sıkıntılı işlere çümkü o kendi işini kendi yapıyor zorunsuz calışma ğibi
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 17, 2010, 21:30:23 »
yaa bir haftadır arastırıyorum 2-3 yerden fiyat aldım ama ınternetten arastırınca anladımkı cok memnun olanda var memnun kalmayanda :( özellikle bizim d4d ler'de zaten yakıt azalmıyormus onu gectım ama bursada bır tunıng şirketini aradıgımda 2010 model corolla 5.000 km'de aracım dediğim zaman istersen ileryen zamanlarda takmayı dşün dedi :wacko: şimdi iyice kararsız kaldım :(
Ercan bu konu için Sinan abi var o bayağı bir araştırmıştı.O konuda bayağı bir bilgi birikimi vardır.Aracına da yaptırdı bilirsin.Onunla görüşmeni tavsiye ederim. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Chip Tuning by Ecutuned
« Yanıtla #11 : Temmuz 19, 2010, 17:47:38 »
Arkadaslar selamlar Toyota dizel modellere sadece Corolla auris yaris bu araclar ıcın gonlunuz ferah olsun sorunsuz uyguluma yapabılıyoruz.Memnunıyet garantılı eger kalmaz ısenız iş karsılıgı alınan ücret iade :)
Chiptuning ve Otomobilelektronigi