0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyide Murat abi citroen opel pegeot renault ve vw lerden bahsediyor sadece
Merhaba, arkadaşlar hiç bilmediğim için soruyorum, saçmaladıysam kusuruma bakmayın Şimdi bu chip tuning olayında motorun yazılımına müdahale edilerek performans yükselmesi amaçlanıyor diye biliyorum, peki bu yazılıma müdahale edilerek 600 RPM olan rölanti devri biraz yükseltilerek titreşim probleminin önüne geçilebilir mi?
Ona chip tuningle değilde boğazın ordandan oynanıyor ısındıktan sonra(yani 600rpm'e düştükten sonra) biri çok hafif hafif oynasın içeridede siz bakın titreme geçmişmi diye ama oynamanızı tavsiye etmem gerek yok çünkü ekonomi için ısındıktan sonra 600'e bilerek düşürüyor
Ercüment toyotaların kelebekleri ve rolantisi elektronik, senin bahsettiğin şey karbüratörlü ve distrübitörlü araçlarda oluyorda , toyotada olmuyor.
yaa bir haftadır arastırıyorum 2-3 yerden fiyat aldım ama ınternetten arastırınca anladımkı cok memnun olanda var memnun kalmayanda özellikle bizim d4d ler'de zaten yakıt azalmıyormus onu gectım ama bursada bır tunıng şirketini aradıgımda 2010 model corolla 5.000 km'de aracım dediğim zaman istersen ileryen zamanlarda takmayı dşün dedi şimdi iyice kararsız kaldım