0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim sorunum 175/65/14 jant+lastik vardı bnm arabada - onun yerinde 195/50/16 jant+lastik taktık bu seferde çamurluk ağazlarına sürttü nasıl bi çözüm bulablirz varmı yardımcı olacak bi efsaneci =) çok canım sıkkın bu konuda,bi abimiz çamurlukalara çekiç pense gir diyo ama =)
bende de 175/65/14 var ,bence ideal'i 185/55/15 olmalı en azından ben öyle yapıcam.
Valla ne yalan söyliyim bende aynısını düşünmeye başladım çünkü 195 geniş geliyo çamurluk ağzınıda kestirmek istemiyorum. .
bence ideal, birçok forum arkadaşımızda aynı kanaatte bu ebatta , belki ama belki 185/50/15 bile olabilir illa biraz jant gözüksün diyorsan...
Türkay arkadaşımızda da 16'' jant var ama sorunsuz kullanıyor kendisi diye hatırlıyorum gerçi foruma girince açıklığa kavuşturur bu konuyu
Evet Evet =) Türkay'ı bekliyorum zaten hayırlısıyla bi girseydi =) onun stopları değiştirdiği fotoğrafın altına yorum yaptım =) bi açıklığa kavuştursun şurda askere gitmeme 2 ay kaldı hiç değilse 2 ay binelim? kaçtık kaçtık arabayı alınca askere gitmek geldi aklımıza =))
burak her yere aynı konuyu açınca sorun çözüldü mü?
Abi Gebzenin suyuna birşey mi karıştı bu aralar bi gergin Gebzeliler
2 yere açılmış konu dikkat ettiysen bitanesi jant lastik bölümü bitaneside burası uymayan yerler değil yanlış yere açmayım düşüncesiyle 2 yere açtım sonuçta yeniyim sert yapmana gerek yok. . .