Gönderen Konu: buyrun sizlere birde yorumsuz bir video  (Okunma sayısı 946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
buyrun sizlere birde yorumsuz bir video
« : Temmuz 16, 2010, 11:54:13 »
   Dün akşam 17:15 sularında Konya yolu,Fen Lisesi mevkiine yaklaşırken,sağ taraftaki benzin istasyonundan Hyundai Getz marka otomobilde,direksiyondaki babanın kucağında sanırım iki yaşında oğlu,yan koltukta eşi ve arka koltuktada diğer çocukları oturuyordu.Anne çocuğu istiyor lakin babası vermek istemiyordu çocuğunu.155'i aradım ve hemen ihbarda bulundum.Telefondaki memurda çok ilgilendi.Ve onun doğrultusunda çektim bu videoyu.Fotoğrafını çekebilirseniz çok iyi olur dedi.Ama direksiyonda video çekmek daha kolay olduğu için videosunu çektim.Ceza kişiye ulaştığında itiraz ederse eğer delil niteliğinde elinizde bulunsun dedi memur.Telefonu kapatırkenden iki defa teşekkür etti duyarlılığımdan dolayı....Buyrun hep beraber video'ya bakalım.12. saniyeye dikkatlice bakınız...(video'yu hemen göremeyebilirsiniz)

dengesiz baba
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

buyrun sizlere birde yorumsuz bir video
« : Temmuz 16, 2010, 11:54:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: buyrun sizlere birde yorumsuz bir video
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2010, 12:11:32 »
Yav gecende de motosikletteki aile modelimiz vardi bana bunlar nedense hic yorumsuz gelmiyor gayet normal geliyor... Motorsiklettekiler napsin garibin tek araci o ailece binmis gidiyor...

Bu videoda ise soruyorum size hic mi birimiz babamizin kucaginda gitmedik direksiyonda? Ve ya hic mi birimiz cogumuzu yegenimiz almadik direksiyona? 

He bu yorumla yapilanlari tasdikliyormuyum hayir kesinlikle degil ama garipte gelmiyor bana acikcasi...

Bu arada Ozcan abi arac ozellikle sizinki gibi toplu tasima araci kullanirken bu tur elektronik seylerle ugrasmakta yasak degil mi :islik: :foto:

Abi butun yorum sana killigina yazilmis gibi duruyor ama mazur gorule :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2010, 12:13:09 »
abi hepimiz öyle sürücülüğü öğrendik :D
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2010, 12:22:19 »
Yav gecende de motosikletteki aile modelimiz vardi
  Başlığıda ondan böyle yazdım ya ahmet...

Bu videoda ise soruyorum size hic mi birimiz babamizin kucaginda gitmedik direksiyonda? Ve ya hic mi birimiz cogumuzu yegenimiz almadik direksiyona?  
  Allah'a şükürler olsun ki ne babam nede sülalemde hiç kimse böyle bir şey yapmadı,yapmayacaklarda inşallah :) Ama bizim zamanımızda kafamızı koparacak hava yastıkları falan yoktu Ahmet.Haksızmıyım ?

Bu arada Ozcan abi arac ozellikle sizinki gibi toplu tasima araci kullanirken bu tur elektronik seylerle ugrasmakta yasak degil mi :islik: :foto:  
  Karayolu yolcu taşıma bildirgesinde görüntü araçlarını görmeleri/izlemeleri yasak diyor.Telefondan bahsetmemiş :islik: :islik: Senin deyinşinle "sıkıntı yok" Ahmet

Abi butun yorum sana killigina yazilmis gibi duruyor ama mazur gorule :D :D :D
  Günlük hayatımızda yaşananlara değinmişsin.Doğru ya da yanlış.Üzerime hiç bir şey alınmadım yani.İçin rahat olsun.
   Ahmet hazır amerikadayken sorarmıısın böyle bir görüntü karşında uygulanan prosedür neymiş? :D Almanya'da babayı akıl hastanesine göndermişler "aklı yerindemi" diye.Sosyal hizmetlerde çocuğu aileden almış,2-3 bin euro'da ceza kesmişler.Bu arada bu ailenin hangi ülke vatandaşı olduğunu belirtmeme gerek varmı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2010, 12:23:09 »
Özcan Bey, öncelikle duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Hepimiz böyle hassas olmalıyız. Fakat hareket halindeyken çekim yapmak da doğru değil. Keşke onları geçip bir yere park etseydiniz de sonra çekim yapsaydınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2010, 12:26:01 »
abi hepimiz öyle sürücülüğü öğrendik :D
  En azından ben böyle öğrenmedim Atakan...
Özcan Bey, öncelikle duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederim. Hepimiz böyle hassas olmalıyız. Fakat hareket halindeyken çekim yapmak da doğru değil. Keşke onları geçip bir yere park etseydiniz de sonra çekim yapsaydınız.
   Bunun doğru bir hareket olmadığını bilen ben telefon ile yaptığım çekiminde doğru olmadığını biliyorum.Ama bir yerde durup çekme imkanım yoktu.Gördüğünüz üzere eklediğim görüntünün tamamı 18 saniye.Esas konuya iştigal olan görüntü ise 2-3 saniye.İmkan olsa video değil zaten plakası ile fotoğrafını çekecektim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Temmuz 16, 2010, 12:28:08 »
   Normal şartlarda video çekimi yapmak zorunda kaldığımda kamerama,fotoğraf makinamın küçük tripod'u takar ön göğüse yerleştirip öyle çekim yaparım...