0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sıkıntı büyük =( Dün sanayiye rutin bakıma gittim, bitane nissan micra geldi üstünde 195/50/16" jant+lastik vardı arkadaşın aracında performansta baya farketmiş sanırım 1000km bile yapmamış ustama satmasını söyledi, bende adamın yanına yanaştım dedim bn senden alıyım bunları benm jant+lastiğide senin arabana takalım ustamında kayseriliği aracılığı ile arkadaş üstüne 300lira alarak kabul etti. . Ama yolda giderken arka taraf çamurluğa sürtmeye başladı çamurluk dediimde çamurluğun altındaki içe doğru olan ince bölüm varya oraya forumda baktıımda 17" jant takan arkadaşlar var,yardımcı olurmusunuz lütfen ne yapmam gerekiyor şimdiden sağolun!!
bitaraftan gençlik bitaraftan da güzel görüntü olsa gerek abi e bide ilk araba heves var tabi =) bnde baya araştırdım 16" te fazla bişey kaybetmessin dedi ama arka taraf çamurluğa sürtünce heves meves kalmadı. . .
Birsey olmaz benimde surtuyordu ic tarafi cekicletttim guzelce ama boyasi kabaracagi icin tekrar macun boya vs islem uygulatman gerekir daha sonra bi sorunla karsilasmazsin
Daha önceki jant ebadınız neydi.Taktığınız 16 inç janttaki lastik ebadı nedir.Lastik yanaklarını incelterek çözüm bulunabilir belki ama yüklü olduğunda araç yine sürtebilir bunun içinde sert spor yay kullanmanız gerekir, şu anda jantları biraz ezbere takmışsınız sanırm ufak bir araştırmayla durumunuzu düzeltebilirsiniz. Saygılar
Suphi abim haklisin bende ayni duygusallikla yaklasiyorum her gece severim iyi geceler dilerim filan Ama soyle dusundum bi hastaligi var ve ameliyat olmasi gerekli sonra hersey daha guzel olucak Traslatsanda ayni Burak 17 taktin senin kacarin yok
Suphi abim haklisin bende ayni duygusallikla yaklasiyorum her gece severim iyi geceler dilerim filan Ama soyle dusundum bi hastaligi var ve ameliyat olmasi gerekli sonra hersey daha guzel olucak
Estagfurullah abi tabiki haklisin... Mesela sende degisim seviyorsun ama dedigin gibi burun kaldirma kas cektirme degil sadece basit makyajlarla Ama Burak dostumuzun olayi buna malesef izin vermiyor 17 janta takicak genis lastik isticek serde genclik var ooy ooyyy
Hiç sıkıntı yapmayın. Çamurluğun içindeki o çıkıntılı kısmı yarıya kadar taşlatın ve oraya antipas sürüp yolunuza devam edin. 205/40/17 jant lastik, 3,5 cm kısa yay ,dolu bagaj ve 5 yetişkin sorunsuz kullanabiliyorum