0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inanmıyorum vedat beeyyy.... hem güldüm hem dehşetle okudum....
Sormayın ya! Aynı adam aynı mekan ve zamanda bir arkadaşın kulağının ucuna pompalı tüfeğin namlusunu yaklaştırıp ateş etmişti ama diğer olay okununca bu sıradan gelir diye yazmadım . Şükür bir daha karşılaşmadık.
tedavi ettirmeyi düşündünüz mü hiç?
hande bayram diye bi doktor tanıyorum. ona götürün o arkadaşı, terlik terapisi iyi gelecektir kanısındayım...hande hanım beni terapiye almadan kaçıyım ben...
hahaha daha şimdi konuya bakıyordum Taylan Ercan Bintepe abinin adını ciddi söylüyorum, Taylan Ercan Pipercross diye okudum ebayda filtrelere bakıyordum ondanmı kaynaklandı anlamadım ama bi an öyle okudum abi kızma ha
Yaa sabah sabah anlatasım geldi gecen yaz 2 kız bızım dukkanda tost yaptırıyorlardı. ama gemı saatını gecirmememek için nasıl acele ettiriyorlar bizim elemanı görsenız hadi hadi hadi diye duydukca ben panık oldum yani.Müşteride birşeyde diyemiyorum daha gemının kalkmasına yarım saat var acele etmeyın dedıkce, daa seri bir şekilde hadi demeye basladıla neyse aceleyle paketledık tostlarını gonderdık onlarda sırada olan araclarına gidip bıraktılar.Geri donduler ve bana aferdersınız özür dilerim birşey sorucaktım tuvaletler nerede acaba diye sordu.Bende o kızgınlıkla, özür dilenicek bi durum yok hepimiz s.çıyoruz sonucta ılerde sagda dedim. kızların ıkısıde şaşkın bır ıfadeyle teşekkürler diye cevap verdı Meger onların nıyetlerı baskaymıs tuvalete gitmek ıcın bızım elımızı ayagımızı dolaştırmıslar bastan söleselerdi bu kadar kızmazdım onlara
Taylan Ercan Pipercross diye okudum
ayol ben bunların hangi birini tedavi edeyim...
-evladım şu tavsiyon ilacını yaz-peki teyze başka?-bir de KAN CORULTUCU yaz...-tamam teyze... (kan corultucu=aspirin türevleri yani kan sulandırıcı diye tabir edilen ilaçlar)(kalkıp şiveyle dalga geçme diye bıdı bıdı yapmayın adamı hasta etmeyin)