vayy be forumda herkes fotoğrafçı oldu valla. herkeste gayet güzel kareler yakalıyor. bu kreasyondada en çok gün batımındaki camii resmini beğendim.muhteşem resimler elinize sağlık...
Elinize sağlık Hasan bey.Hepsi birbirinden güzel kareler çekmişsiniz.Deve kuşlarının bakışları çok tatlı olmuş.SAnki size poz verir gibiler

Güneş batarken çekmiş olduğunuz cami ve çatılarda ki kar görüntüsü bir harika.Bu tarz fotoğraflarda hiç kar görmemiştim
eline sağlık hasan abi, güzel fotolar... baktıkca rahatladım diyebilirim
Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim. Eskiden makina hep yanımda oluyordu. Her fırsatta resim çekebiliyordum. İkizler olduğundan beri makina onların yanında. Onlara hizmet ediyor.
Sağolun arkadaşlar, teşekkür ederim. Eskiden makina hep yanımda oluyordu. Her fırsatta resim çekebiliyordum. İkizler olduğundan beri makina onların yanında. Onlara hizmet ediyor. 
iyi ama ikizleride göremiyoruz ki

)))
Kedi nasıl poz vermiş öyle

Uçagın oldugu 3.fotoğraf ve Günbatımı fotoğrafı çok güzel
Kedi nasıl poz vermiş öyle
Uçagın oldugu 3.fotoğraf ve Günbatımı fotoğrafı çok güzel 
Çok teşekkür ederim. Kedi sabah sahilde temizliği yapıyordu, resim çekerken ne yapıyor bu diye temizliğini bıraktı bana bakıyordu. Bu kedi resmini bir gazateye göndermiştim, günün fotosu olarak yayınlanmıştı.
gerçekten de çok rahatlatıcı hoş resimler, ben de abilerim gibi cami silüetli resmi ve devekuşlarını çok beğendim
demekki herkes cami silüeti konusunda hemfikir

gerçekten çok güzeller ellenize sağlık...