Gönderen Konu: oto buzdolabı hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?  (Okunma sayısı 8320 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Ynt: oto buzdolabı hakkında bilgisi olan veya kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2010, 23:54:16 »
necati kardeş aracının neresine koyacaksın benim kuzen sinbonun üstten kapaklı modelini aldı yanlız arabası cady olduğu için arkada duruyor çakmaktan kablo uzattı orada sabit tutuyor burda özdilek avm den almıştı 80 liraya hem sıcak hem soğuktu kullanıyor memnun bence aracına en uygun olanı seç.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
  • Araç: Corolla
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2010, 00:00:45 »
Osman abi valla araba da bagaja sabitleyim diyorum...çook mu buyukkı bunlar?aurısın bagaja sıgmaz  mı? süper keyif olur diye düşünüyorum...ne biliyim soğuk soğuk pikniklerde filan süper olur bide keyif yapmayı severim öle kaçamak filan....en sondaki sinboyu alıcam sanırım da çok buyukse tabıkı vazgecerım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 14, 2010, 00:03:54 »
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/%27toyota-orijinal-kolcak%27tan-buzdolabi-(termoelektrik-buzluk)-yapimi/
kardes benım arac 2008 aurıs eskı kasa yanı..o kolçak kısmı zaten çok küçük bu işlem için genede sağol tesekkur ederım onerin için...bide o denli kırma dökme işlemi yapabilir miyim bilmiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 14, 2010, 00:57:15 »
şimdi kolçağa küçük diyorsan 3. linkteki sinboyu görme..çok çok fazla küçük, sondaki sinbo idare eder bir boyuta sahip..ben 5-6 senedir sinbo araç buzdolabı kullanıyorum, bu aletlerden çok bir şey beklememek gerekiyor, izmirden antalyaya kadar sadece "soğuk tuttu" sıcak bir şeyi soğutması için 200-300km falan lazım..beklemeyin çok şey..ama klima varken yani araba soğutulmuşsa dahabir "işe yarar"
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 14, 2010, 01:08:01 »
şimdi kolçağa küçük diyorsan 3. linkteki sinboyu görme..çok çok fazla küçük, sondaki sinbo idare eder bir boyuta sahip..ben 5-6 senedir sinbo araç buzdolabı kullanıyorum, bu aletlerden çok bir şey beklememek gerekiyor, izmirden antalyaya kadar sadece "soğuk tuttu" sıcak bir şeyi soğutması için 200-300km falan lazım..beklemeyin çok şey..ama klima varken yani araba soğutulmuşsa dahabir "işe yarar"

eğer öyleyse hiç almayın abi kasayla arpa mayası (bira) alınca yanında soğuk tutan büyük çantalardan veriyolar atıyosun içine buzu kapıyosun aynı işlevi görüyor valla biz genelde o tarz bi çanta kullanıyoruz hem kullanışlı da oluyo eğer tanıdık tekelci fln. varsa isteyin vardır kesin :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2010, 01:11:51 »
berkcanın yöntem daha bi garanti..onaylıyor ve o yöntemi kullanıyorum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2010, 01:22:50 »

hem aynı paraya meşrubat ihtiyacını da karşılamış oluyosun daha mı karlı sankii :D
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 14, 2010, 01:44:24 »
Bence de elektrikliye gerek yok, elektriklinin yaptigi da zaten sadece soguk olani soguk tutmak, sicak olani sogutmak degil.

http://www.amazon.com/Coleman-FlipLid-Personal-Cooler-Blue/dp/B000IBWI42/ref=sr_1_160?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=outdoor-recreation&qid=1279060408&sr=1-160

http://www.amazon.com/Arctic-Zone-24-Can-IceCOLD-Collapsible/dp/B002YWT210/ref=sr_1_220?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=outdoor-recreation&qid=1279060637&sr=1-220

Yukaridaki iki turlu buzdolabindan/buz kutusundan da kullandim, ikisi de cok uzun sureli soguk tutma ihtiyaci yoksa piknik, gunubirlik araba gezintisi icin yeterli.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 14, 2010, 02:01:03 »

böyle bir   buzluk  alıyorsun ,  evinde  bikaç  kap, kase  buz  yapıp  içine   kırıyorsun ve   su'yun meyve'n tam  gün  soğuk  kalıyor ;)

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 14, 2010, 18:43:35 »
o kadar gec sogutuyorsa zaten gereksiz bir şey olur...ben bi bir saatte  soğuk bi bira içerim diye düşünüyordum..eyvallah çok sağol
eğer öyleyse hiç almayın abi kasayla arpa mayası (bira) alınca yanında soğuk tutan büyük çantalardan veriyolar atıyosun içine buzu kapıyosun aynı işlevi görüyor valla biz genelde o tarz bi çanta kullanıyoruz hem kullanışlı da oluyo eğer tanıdık tekelci fln. varsa isteyin vardır kesin :D
bahsettiğin çantalardan buldum bende de var ama onlara buzu bulmak sorun...okulda ders aralarında nerde bulucaz buzu :))) o yuzden dusunuyordum mini buzdolabı:D
böyle bir   buzluk  alıyorsun ,  evinde  bikaç  kap, kase  buz  yapıp  içine   kırıyorsun ve   su'yun meyve'n tam  gün  soğuk  kalıyor ;)

tesekkur ederim tavsiyen için ama bu bence uzun yollara çıkarken geçerli bi yöntem..ben öle anlık yaşamayı seven bi adamım aklım esip bi anda çıkarım yola o yüzden bu yöntem de pek uymuyor bana yinede sağol....