0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tesekkurler hepınıze,aynen oyle oldu, 1 i gidip 2 si geldi,birde servisteki işi bitsebu arada mehmet abi, sendeki motor da 3s ge miturbosu buna da uygulanabilir miyoksa baska cozum mu aramalıyımsu mr2 hakkında bılgi paylasımında bulunsak bıbu arada beyler orjinal rav4 cd caları veya olmadı baska bır toyota cd caları arıyorum mr a bu arada RP 03 leri söktüm corolladanonlar arkalar 8 ıncle degısıp mr2 ye geleceksu an corolla da mılle mıglıa nın ht3 unu koydum (mr' ın sıyah halınde uzerınde olan jantlar)[/quote]cem selam bendeki motor 3sgte kapaklar farklı.turbo komple uygulanmaz aftermarket turbo alıp 400 hp ye kadar motor destekliyor diye biliyorum.ama aynı kasada 3sgte makinada kullanılmış.sana bir ingiltere yolu gözüküyor gibi tekrar güle güle kullan.
Renkte çok kafam karıştı ama karar verdim. Kırmızı. Toyota yeni kasa yaris in opak kırmızısı + iki kat vernik...Bu arada inşallah mesut, bendeki sabır tükendi vallahi... Bütün parçalar hazır, tamamen boya bekliyoruz yani... Bende hazırım... [/quote]Cem kısmet olurda toplantılarda görüşebilirsek incelemek isterim aracını..olursada bi tur atarız beraber ama ben kullanıcam