Gönderen Konu: rehin kaldırma nasıl yapılır bilen arkadaşların cevaplarını bekliyorum  (Okunma sayısı 3003 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
 konuyu yanlış yerde actımsa lütfen tasıyın yönetimdeki arkadaşlar
 ben 2007 de bir arac aldım şimdi borcu bitti bankadan borcu yok kagıtı istedim dediler baglı oldugunuz ilce emniyet müdürlüne ğönderildi ordan rehimi kaldıra bilirsiniz dediler bilğisi olan yada başına böyle bir olay gelmiş arkadaşların cevaplarını bekliyorum
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Şanslısın Metin, çünkü daha önce açılmış olan başlıkları incelersen, böyle bir kolaylık olmasına rağmen bir çok bankanın bundan haberdar olmadığını veya uygulama konusunda isteksiz olduğunu farkedersin. Yazıyı direkt olarak gönderdikleri için notere tasdik masrafındna kurtuldun. Yazının emniyete gitmesi ve kayıtlara işlenmesi bir kaç hafta sürebilir. Eğer rehinsiz ruhsat almak istersen bir süre sonra başvurman yeterli olur. Ama bence masrafa gerek yok dersen, rehin kaydı kalkacağı için ileride aracını devrederken bir sorun yaşamazsın. Fakat yazında net olmayan bir konu var. Rehin kaldırma yazısını çok önceden göndermişler mi, yoksa senin başvuruna istinaden mi göndeririz dediler. Türkçe yazım kuralları konuusnda da bayağı bir mesafe kaydetmişsin, bir kaç hata dışında problem yok, biraz daha gayretle bu iş olacak gibi :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
hakkı abi tesekkür  ederim konuyu nereye açacamı bulamadım acemilikden  galiba yavaş yavaş ögreniyorum klavyeyi de konuya gelincede ben 21 mayısda  bankaya ğittim işlem için  4 haziranda ilce emniyet müdürlüne ğöndermişler  aracı satmayacam nede olsa toyota satılırmı hiç ama rehinli olmasını da istemiyorum ne yapmamı tavsiye edersin hakkı abi
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Metin, ruhsatta rehinli görünmesinin senin için bir mahsuru yoksa bence masrafa gerek yok. Zaten satış esnasından noter, emniyetin kayıtlarına göre hareket ediyor.
Folgsamkeit macht frei...