0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekurler yasemın abla 3 konu ıcınde gecerlı olsun sonra yonetıcıler kızıyor fazla mesaj atıyorum dıye. . . .[/quote]Üçü içinde rica ederim, canım kardeşim, beğendiysen ne mutlu bana![quote=İsmail H. Timurcioğlu]Uzun zamandır yoktunuz. Dönüşün muhteşem olmuş yine başlamışsın slayt yayınlarına Nerde o güzel insanlar? Nerde? Tanışmak ellerini öpmek isterdim. Bu cihanda nasip olmadı ama Yaradan diğer cihanda nasip eder inşallah.[/quote]Öyle insanları tanımak, yakınında hissedebilmek ne büyük mutluluktur ki! Değil onların milyarda birine bile rastlayamadım ben ona yanarım! İnşallah allah hepimizi iyilerle karşılaştırır, ve herşey hakkımızda, hani derler ya dost dediği olsun diye, dost dediği olur ben yine de umudumu yitirmiyorum, içim doğru, dışım doğru olduktan sonra allah ister bu dünyada, ister öteki dünyada, hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İyi akşamlar dileğimle! [quote=Tuba Akkır Kandemir]muhakkak vardır öyle insanlar. hatta en yakınımızdır belki de. bakmak görmek lazım. değerlendirebilmek lazım. o tarz insanlar güven verir. yanlarında kendimizi iyi hissederiz.bahsi geçen kişiler ermiş sıfatına geçmişler artık. o kadar olamasak da bizler de önyargısız ve kışkırtmalara kanmadan hareket edebiliriz.bütün suç şu iki kelimede ÖNYARGI ve EGO bu slaytları seyretmek çok zevkli oluyor. hep teşekkür ediyorum.yine teşekkür Yasemin hn.[/quote]Yorumlarınız için bende size teşekkür ediyorum ben ümidimi kesmedim içimizde böyle güzel insanlar vardır allah böylesine iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Kızlarınızı ve sizi öpüyor iyi akşamlar diliyorum!