0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün itibariyle Goodyear efficientgrip 205/55/R16 lastiklerimi almış bulunmaktayım.lastiklere nitrojen bastırdım.acaba bunun yararı zararı hakkında fikir verebilecek olan arkadaşlarımız var mı?bana sanki araba biraz hafiflemiş gibi geldi de
yeni lastiklerdendir. güle güle kullanın
nitrojen dolumunun sebebi yol tutuşu iyileştirir,arabaya ağırlık yapmaz hafiftir, yakıt ekonomisi sağlar ve lastiklerin aşınmasını önler...
hayırlı olsun..fiyatını yazarmısın? ve kullandığın süre içersinde memnun kaldınmılastikleri denedinmi yani viraj da olsun yolda olsun herhangibi bir ses yapıomu ?
herkese teşekkürler...tanesini 180 liraya aldım.aldığım yer ile oturduğum yer arası 75 km.eve gelirken denedim.daha önceki lastiklerim dunlop idi.ondan daha yumuşak ve sessiz bir lastik.oturduğum ilçenin yolları çok kötü.her gün askeriyenin paletli aracı geçtiğinden yol mahfoldu.ama ona rağmen baya baya ses azaldı.genel manada memnun kaldım.dediğim gibi arabam daha hafiflemiş gibi geldi.asıl haftaya tatile giderken belli olacak ne olduğu...düşüncelerimi iletirim inşallah
evet yeni lastikler hakkında yeni deneyimlerimi paylaşayım.dedim dedim....bugün biraz yol yaptım ve 60km/saat hızla giderken mucur dökülmüş yolda arabayı savurmaya başladı.başı bir yana kıçı bir yana gitmeye başladı....onun dışında eski lastiklerim dunlop idi onun kadar olmasa da gene baya lastik sesi var...
tavsiye etmiosunuz yani : )daha doğrusu daha iyisini biliosanız onu almanızı tavsiye eder gibi bi cevap oldu bu ?
Bunun disinda micir dökülmüs yolda savurmamasi beklenemez. Eski lastiklere göre farklidir ama micir test yapilabilecek sabit bir ortam degilki.
merhaba arkadaşar bende önceki aracıma almıştım.almamdaki sebep lastiklerin birnevi üreticisi olmam orta sınıfta alınabilecek en güzel lastik bir üst sınıfa geçicek iseniz excellence modeli olurki 99 avensiste arkadaşım almıştı.mükemmel bir lastik efficent griplarin yağmur testini bizzat yapmış biri olarak şunu söylemem gerekir su birikintisine girdiğimde arkamdaki araçla hemen hemen aynı hızlarda ben hemen kontrolu sağladım fakat arkamdaki için pek olumlu olmadı (hızımız o hava koşulları için aşırı fazla idi her ne marka olursa olsun altınızdaki 5 civatalı gelişmiş bir balon)