0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malumunuz havalar çok sıcak,klimayıda açtım bi güzel annemi bekliyordum,(camlar kapalı haliylen) biraz fazla yüklenmişim ses e,camın çatladığını ve ilerlediğini fark ettim,üzülsemmi sevinsemmi bilemedim...
Süper bir ses sistemim var desibeller camımı çatlattı diye sevinilir
arka cam sağlam ön çatlamış ilginç. Sıcaktandır sıcaktan antalyanın sıcağına ne dayanır.
ön cam çatladı aydın,sevindiğim tarafı o zaten Abicim sen sesten duymamış olabilirsin belki bi taş falanda gelmiş olabilir yoksa sesten olacağını sanmıyorum çünkü arkadaşımda profesyonel set var iç aynanın yerinde durmamasından başka bişi olmuyo
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Temmuz 10, 2010, 18:47:22ön cam çatladı aydın,sevindiğim tarafı o zaten Abicim sen sesten duymamış olabilirsin belki bi taş falanda gelmiş olabilir yoksa sesten olacağını sanmıyorum çünkü arkadaşımda profesyonel set var iç aynanın yerinde durmamasından başka bişi olmuyo sesten cam çok rahat çatlar hatta patlar..iki kez gözümün önünde gerçekleşti şahit oldum biri volkwagen golf diğeri ise fuara hazırladığımız lincoln navigatör hazırladığımız diyorum çünkü ahşap yani mdf aksamlarını yapımında ben rol almıştım..arka taraf olduğu gibi anfiler kolonlar vs vs vs deli gibi paralar harcanarak çalışıldı.. ses denemeleri sırasında 4 yan cam ve arka cam olmak üzere patladı resmen ..tekrar yeni sipariş.. ABD özel cam getirildi..kırılmazlık gibi bir özleliğie sahipmiş..daha sonra bu araç maltepe sahilde park halinde patlatıldı yani kolonlar çalındı..tam bir fiyasko adamın parası bol.. benimde balık çiftliğim olsa nereye harcayacağım belli olmazdı fazla olunca böyle oluyor..
Abicim sen sesten duymamış olabilirsin belki bi taş falanda gelmiş olabilir yoksa sesten olacağını sanmıyorum çünkü arkadaşımda profesyonel set var iç aynanın yerinde durmamasından başka bişi olmuyo
Camlar error verdi desene Geçmiş olsun...
Mehmet abi sende profesyonel yaptırsan bişicik olmazdı