0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abicim samsung ozaman bizi kandırıyor lcd diye aldık gayet güzel şekilde yansıma yapıyor
dostlarım, nerdeyse tüm panel TVlerin önüne LCD de olsa, cam da olsa bir film yapıştırılıyor. Bu film glossy (parlak) da olabiliyor, mat da olabiliyor. Parlak olursa çok yansıma yapıyor, ancak karanlık odalarda da çok güzel resim kalitesi veriyor. Yani yukarıda da dediğim gibi, herşey TV'nin kaplamasına bağlı
Arkadaşlar geçen gün media markt'dan tv aldım... Aldığım cihaz samsung marka led tv 55' inc 140 ekran normal fiyatı 7000 ama o günlük bi indirim ile 4500 liraya aldım yanında Sony'nin 1000 watt'lık ev sinema sistemini aldım o da kampanyalıydı 750'ye aldım.. İşte yok tv'nin ünitesi yok tv'nin garanti uzatması gibi şeylerle 6.200'e patladı bana... Tv'nin hangi model olduğunu bilmiyorum açıkçası.. Herşeyi hoş güzel aldım ama bi uydu alıcısında (recevier) hata yaptım herhalde dandik bişe almışım (goldmaster) görüntü berbat hep bulanık bi ATV ve FOX'u süper gösteriyor gerisi rezalet. Açıkçası babam isyan çıkardı o kadar para verdim bunu mu aldın gibisinden.. Gelelim sadete bu tv'nin görüntüsünü nasıl hallederiz ? Çözüm digitürk veya d-smart almak mı yoksa HD yayın yapabilen bi uydu alıcısı almak mı ! Siz değerli arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum....
tvyi uazaktan izlemeyi deneyin ekran büyük olduğu için dağılmalar olabilir
Ben 40d5000 kullanıyorum aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. D smart Digitürk yada Teledünya bunlardan birini alman gerekli. Sadece HDMI çıkış veren bir cihaz yetmiyor illaki hd yayın lazım güzel görüntü için. Hele bide 1080p ripli mkv izledikten sonra tv izleyesin gelmiyor
SONY. Üzerine tanımam.
Samsung firmasının son yıllarda ki özellikle telefon ve televizyon alanındaki atılımı ve pazar payı artışı inanılmaz. Özellikle D8000 ve D7000 serisinde sunulan akıllı televizyon özelliği ve görüntü kalitesi çok yüksek. Fiyatların biraz daha makul düzeye inmesi beklenerek alınabilir.