Gönderen Konu: Benden bir yaş kücük Ruhsat :D  (Okunma sayısı 1891 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
Benden bir yaş kücük Ruhsat :D
« : Temmuz 09, 2010, 23:33:21 »
arkadaşlar galeride çalışıyorum bir almancı spring getirdi garajda yatıyormuş araba değişen parçası yok :D 94 model araba 93 te çıkmış trafige ruhsatın resimlerini koyuyorum :) 

http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

Benden bir yaş kücük Ruhsat :D
« : Temmuz 09, 2010, 23:33:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Benden bir yaş kücük Ruhsat :D
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2010, 01:47:14 »
Mehmet bilirsin yılın ikinci yarısından sonra üretilen araçlar sonraki yılın modeli ile anılıyor. Ruhsatta da 12 Kasım yazıyor Büyük ihtimalle bu araç da eylül ekim gibi üretildi ki 94 model yazmışlar.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 10, 2010, 10:08:43 »
onu biliyorum :) bu kadar eski ruhsat görmemiştim  :) Şasırrdım sizede göstereyim dedim
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 10, 2010, 10:53:32 »
Bu ruhsattan çok kullandım ama bir de sayfa sayfa defter gibi EHLİYET vardı. Benim hiç olmadı ama babamın vardı. Bulabilirsem eklerim. (Ehliyet lafı onda yazardı. Oradan yerleşti.)
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2010, 10:56:47 »
Nette buldum:

Bu da haberi:

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ne bağlı Küçücek Mahallesi’nde maddi hasarlı trafik kazasına karışan sürücü Süleyman Akdemir’in, 1969 yılında aldığı eski tip yapraklı ehliyetini göstermesi şaşırttı.

Akdemir, son vize tarihi 1974 yılı olan ehliyetinin bugüne kadar trafikte hiç sorulmadığını, bu nedenle de değiştirme gereği duymadığını söyledi. Akyazı’ya bağlı Küçücek Mahallesi’nde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasında olay yerine gelen Jandarma trafik ekipleri kazaya karışan her iki sürücünün de evraklarını istedi. Sürücülerden 63 yaşındaki Süleyman Akdemir’in verdiği ehliyeti gören jandarma ekipleri, yapraklı belgenin ne olduğunu önce anlamadı. Daha sonra bunun 1969 yılında verilmiş ve en son vize tarihi 1974 yılı olan yapraklı eski bir ehliyet olduğunu anlayan askerler büyük şaşkınlık yaşadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #5 : Temmuz 10, 2010, 15:24:12 »
Ya birde eskiden trafık polisleri veriyormus dimi ehliyeti öyle ttrafık kursları,kurs arabaları yokmus kendi aracınla gidiyormuşsun  polisler yanına binip bir tur atıyormussun eger söförlugun iyi ise veriyorlarmıs ehliyeti  sınavda sımdıkınden cok kolaymıs 2 sene once babam E sınıfına yukseltti ehliyetini o söylemişti cok sasırmıstım ben ehliyet alabilmek için once araba aldım dedi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 10, 2010, 17:21:47 »
Aynen vallaha Taylan Kardeşim 1988 yılında arabamız olmadığı için komşunun arabası ile sınava girmiştim.Polis iyi olduğumu ama ilk defada vermeyi prensip edinmediklerini söyledi,2.de farklı bir polis 50metre gittikten sonra hayırlı olsun dedi ve aldım.Çok cüzzi bir fiyata sadece dosya masrafım oldu,trafikten teslim alırkende kuruş para vermedik.maalesef şimdi heryer ve herşey para olmuş,gelde arama o günleri rahmetli babam memurdu,maaşı sınırlıydı ama çok şükür herşey ucuzdu,insanlarda alım gücü vardı,ticaret ahlakı vardı,yurdum insanı daha canayakın ve sevecendi.Ya şimdi;kimkime dumduma aynı apartmanda oturanlar birbirini tanımaz,bırakın merhaba diyerek tebessüm etmeyi.Mehmet kardeşim sağolasın sende öyle bir konu açmışsın ki yarama tuz bastın,deşarjda olmadım değil sağolasın. :) Nostalji oldu bu sayede eyvallah.
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #7 : Temmuz 10, 2010, 20:55:21 »
Ya birde eskiden trafık polisleri veriyormus dimi ehliyeti öyle ttrafık kursları,kurs arabaları yokmus kendi aracınla gidiyormuşsun  polisler yanına binip bir tur atıyormussun eger söförlugun iyi ise veriyorlarmıs ehliyeti  sınavda sımdıkınden cok kolaymıs 2 sene once babam E sınıfına yukseltti ehliyetini o söylemişti cok sasırmıstım ben ehliyet alabilmek için once araba aldım dedi :)

Sürücü kursları açılacakmış ehliyet almak zorlaşacakmış lafı çıkınca hücum ettik Trafik şubeye. Sabah 5-6 arası ancak varabildim ve kuyruğa yazıldım. Öğle arasını kuyrukta geçirip saat 14 gibi dosyamı açtırdım.

Yazılıyı çok kolay hallettim.

Direksiyon sınavının ilkinde vizeler vardı yetişemedim.

İkincisinde ise kılpayı alabildim.

İlginç olan direksiyon sınavındailk defa arabayı  kullanmıştım. Eh ona da kullanmak denemez ya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2010, 21:42:23 »
O amcayı bulalım, plaket yaptırın verelim.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Temmuz 10, 2010, 22:32:36 »
:D Bak ya anılara bak :P

babamda anlattıda sürücü kursun arabasıyla sınava girmiş giderken murat 131in vites topuzu elinde kalmış :D .. geçememiş

diğer seferinde kendi arabasıyla gitmiş almış :D