0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ahada gidiyom DELL alacama orda fikrimi kimse değiştiremezse
Ver gazı ver gazıııı
Arkadaşlar an itibarı ile linkteki cihazın siparişini verdim yarın gelicek inşallah.... İş işten geçti ama yorumlarınıza açığım...Alper başkan başlıga laptopu aldım diye ekleyemedim mümkünse ellerinden öper http://www.staples.com/Toshiba-Satellite-A665D-S6051-16-Laptop/product_885368özeliikler kopyala yapıştır aypıore AMD Phenom II Quad Core Mobile P920 Processor (1.6GHz)4GB installed memory500GB hard driveDVD SuperMulti drive with Labelflash®16.0" diagonal widescreen HD TruBrite® TFT LCD displayBuilt-in harman/kardon® stereo speakersPremium LED Backlit US keyboard with 10-key (black)Integrated Webcam and microphoneWi-Fi® Wireless networking (802.11b/g/n)6 cell/48Wh Lithium Ion battery packDimensions 14.98"W x 10.0"D x 1.18"/1.48"H (6.5lbs)TR linkini buldummhttp://www.toshibalaptoptr.com/toshiba_laptop_satellite_a665d_s6051.htm
Hayırlı olsun hacım.. Adam olana fazla bile bu laptop
Adamı mı var la 4 çekirdek oldu paldır küldür AMD ama idare edices EYvallah Ercü valla quad düşünmüyodum süpriz oldu bakalım hayırlısı...
AMD'mi neyse artık hadi hayırlı olsun bi problem çıkartmaz umarım ama 4 çekirdek akar
amma ucuzlamış laptoplar ya 2007de almıştım ben kullandığım aleti 2500 lira vermiştim ya ama varya bugün alcak olsam aldığın aleti alırdım ahmedim, bi de 8gb yapardım rami, aka aka kullanırdım
ama varya bugün alcak olsam aldığın aleti alırdım ahmedim, bi de 8gb yapardım rami, aka aka kullanırdım
Eskiye göre daha iyi piyasa bor netbook filan derken güzelleşti Ya bunun performansı benim için çok çok iyi onları geçtim görsele ve kullanışa bayıldım daha çok ben klavyesi ışıklı bu süper bişey num pad i var kı cok severım oradan kullamayı en güzeli Türkayım seni beni fetheden bilgisayarın BMWsi bu Nede olsa Harman Kardon kullanıo yeaa
valla Türkay abi sana bu akar lafıda bulaştı yav
senin yüzünden yaa
Ooooo örnek mahalle dolaylarından bir yaşam belirtisi aldık Özledik be
Biz de seni özledik minik En kısa zamanda görüşmek dileğiyle
güle güle kullan ahmet abi
sony.