Gönderen Konu: Dostlar Fikir-Bilgi Desteğinize İhtiyacım Var...  (Okunma sayısı 6280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Dostlar Fikir-Bilgi Desteğinize İhtiyacım Var...
« Yanıtla #20 : Temmuz 10, 2010, 11:06:51 »
Bugun yada yarin alicam zaten kardesim saolasin ::)

Sana ordan i3 yeni cikmis gibi gelebilir ama burda adamla i7 aliyolar yav :D :D :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 10, 2010, 11:06:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 10, 2010, 11:13:52 »
Bugun yada yarin alicam zaten kardesim saolasin ::)

Sana ordan i3 yeni cikmis gibi gelebilir ama burda adamla i7 aliyolar yav :D :D :D

i7 saymadım eğer saysaydım 2200$ vermek zorunda kalabilirdin :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Temmuz 10, 2010, 11:15:29 »
Tamam 200 soner abi gondercek 2000de sen gonderde alayim :rofl: :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Temmuz 10, 2010, 11:18:20 »
Tamam 200 soner abi gondercek 2000de sen gonderde alayim :rofl: :rofl: :rofl:

Yüce yaratan izin verirse neden olmasın abi :D 2000$ dolar bulursam içinden tırtıklayabilirim malum genç adamız lazım :P :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Temmuz 10, 2010, 11:23:01 »
Ahh o bi izin verse zatennn :D  Bunada sukuer kardesim ya...  Ne lazim gecn adam geliyorum Eskisehire herturlu lojistik destek ve koordinasyon saglarim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Temmuz 10, 2010, 11:27:06 »
Ahh o bi izin verse zatennn :D  Bunada sukuer kardesim ya...  Ne lazim gecn adam geliyorum Eskisehire herturlu lojistik destek ve koordinasyon saglarim :)

Sağol abi ya :D sen gel yeter görüşsek yeter yav :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Temmuz 10, 2010, 11:36:24 »
Nasipse gorusme isi kolay ya zaten gorusmeye gerek yok yolda karsilasiriz malum sehir buyuk :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Temmuz 10, 2010, 11:37:55 »
Nasipse gorusme isi kolay ya zaten gorusmeye gerek yok yolda karsilasiriz malum sehir buyuk :D :D

Bi büyük bi büyük abi sorma yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Temmuz 10, 2010, 11:38:17 »
Ahh o bi izin verse zatennn :D  Bunada sukuer kardesim ya...  Ne lazim gecn adam geliyorum Eskisehire herturlu lojistik destek ve koordinasyon saglarim :)

ben sana bi liste göndereyim. mesela listenin başında apple desktop var şöyle 27" :D olmamı?

birde esk hakkında böyle konuşmak yok demiştim sana hatırlarsan! :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Temmuz 10, 2010, 11:39:12 »
ben sana bi liste göndereyim. mesela listenin başında apple desktop var şöyle 27" :D olmamı?

nasıl yani :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Temmuz 10, 2010, 11:43:07 »

Hahaha  27'' he :D  Bu .... anadolu universitesi butun bilgisayarlari bu senin dediginden yapiyor abi benim paralarimla :( :(

Ya abiiii vellahi Eskisehire bile raziyim ulkeme doneyimde :D :D :D

Ercu forumun gelecegi icin seni MSN ye davet ediyorum benim adresi ekle ama su an isyerindeyim kabul edemem sonra edicem :)
Senin enerjiyi msn de alalim ki forum ikimizi kaldimayacak bu gidisle :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Temmuz 10, 2010, 11:44:56 »
Hahaha  27'' he :D  Bu .... anadolu universitesi butun bilgisayarlari bu senin dediginden yapiyor abi benim paralarimla :( :(

Ercu forumun gelecegi icin seni MSN ye davet ediyorum benim adresi ekle ama su an isyerindeyim kabul edemem sonra edicem :)

Tamam abi göçertmeyelim yada BANdırmasınlar bize :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Temmuz 10, 2010, 11:45:47 »
ahmedim sen öncelikle nasıl bir ürün alacağına karar vermelisin.

yolladığın 4 makinanında ekran büyüklüğü farklı, (15.6, 14, 17.3)

sen tasarımla uğraşan bir kişi değilsin. dolayısı ile büyük ekranlara pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum. ayrıca mobil kullanma olayın fazla ise büyük ekran= ağırlık=daha kısa pil ömrü.

14'' bence işini görür. bu özelliklere göre arama yaparsan daha sağlıklı olur gibime geliyor.
ram için 4 gb artık standart oldu.
hdd için 320 gb standart gibi.
diğer bir husus ekran kartının dahili ya da harici olması durumu. eğer oyun vs. çok oynarım diyorsan
dahili bir ekran kartı isteklerini karşılamayabilir.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Temmuz 10, 2010, 11:52:59 »

bildiğim kadarıyla dünyanın en çok öğrencisi olan okul (açık öğretim). normaldir alırlar.

bu arada kendi konunu bulandırdığın için problem olmaz bence :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Temmuz 10, 2010, 12:00:52 »
Saolasin Murat abicim dedigin elemleri kafamda yaptim aslinda hatta ayni cumlelerle yaptim gibi tasarimci degilim son gonderdigim 17 sadece bi secenekti oyun zaten oynamiyorum bi onceki laptopu  ekran karti iyi diye almistim farkettim mobillik desen fazla yok genelde sabit extra klavye mouse ile kullanirim...

Dedigin gibi 4 gb ile 320 de standart oldu artik.... Tum oklar DELL'i gosteryio bence :D

Yok abi kendi konumda degil Ercu'de mukemmel bi potansiyel var forumda kinetige ceviriyor bu enerjiyi :D :D :D

Aynen Ercuuu :D  Bi yerden hatirliosun biisler :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Temmuz 10, 2010, 13:41:30 »
toyota ve hp den şaşmam.
bende hp laptop var 3 senedir kullanıyorum bi problem oluşturmadı. ondan önceki laptopum hp idi. babam büroda hp masa üstü kullanıyodu bi sorun çıkartmadı. kuzenime laptop aldırdım o da hp. diğer kuzenim 2 tane hp aldırdım. yeni masa üstü alcam onu da hp alcam... yeter heralde bu kadar? :D
hp almamın nedeni ucuz olması kolay kolay arıza çıkartmaması. bu saydıklarımın arasında daha arıza çıkartan olmadı. tabi sen alırsan ve arıza çıkartırsa hani çıkartmıyodu deme o senin şansına ;)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 10, 2010, 13:57:40 »
ben de oktay abi gibi a200-1ah kullanıyorum, 3 yıl oldu, 3 yıldır laptopa neler yaptığımı bir görseniz ağlarsınız, bana mısın demiyor alet, neredeyse 1 yıl kadar arabada sağ ön koltuğun altına koyarak kablo ile teybe bağlayıp mp3 çalar olarak eziyet ettim, arkaya oturanlar tekme attı falan :D bir keresinde yarım litreye yakın vodka döktüm, anakarta sızmış, dvdrom bozulmuş vs, 100 lira verdim halloldu, sağı solu kırıldı kasadan, fan toz içindeydi ısınma ötesi bir durum yaşıyordu, bi üfleyim dedim odayı toz bastı :D tuttum kompesörle hava, tertemiz oldu yine alet buz gibi..kısacası ben çok çok memnunum..aynı yıl kardeşime de hp pavillion bilmemne modeli aldık, çocuk inanılmaz temiz kullanıyor, kozmetik olarak zerre hatası yok, pil bitmesin diye şarj edip pilde kullanıyor vs, hiç üzmüyor aleti o koşullarda bile 3-4 kere servise gitti..

ayrı bir not: benim laptop 3 yıldır hiç kapanmadı..ciddiyim, hiç kapatmadım, bazen uyku moduna aldım, bazen şarjı bitti kapandı o kadar..onun dışında 3 yıldır hep açık
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Temmuz 10, 2010, 14:03:12 »
ben de oktay abi gibi a200-1ah kullanıyorum, 3 yıl oldu, 3 yıldır laptopa neler yaptığımı bir görseniz ağlarsınız, bana mısın demiyor alet, neredeyse 1 yıl kadar arabada sağ ön koltuğun altına koyarak kablo ile teybe bağlayıp mp3 çalar olarak eziyet ettim, arkaya oturanlar tekme attı falan :D bir keresinde yarım litreye yakın vodka döktüm, anakarta sızmış, dvdrom bozulmuş vs, 100 lira verdim halloldu, sağı solu kırıldı kasadan, fan toz içindeydi ısınma ötesi bir durum yaşıyordu, bi üfleyim dedim odayı toz bastı :D tuttum kompesörle hava, tertemiz oldu yine alet buz gibi..kısacası ben çok çok memnunum..aynı yıl kardeşime de hp pavillion bilmemne modeli aldık, çocuk inanılmaz temiz kullanıyor, kozmetik olarak zerre hatası yok, pil bitmesin diye şarj edip pilde kullanıyor vs, hiç üzmüyor aleti o koşullarda bile 3-4 kere servise gitti..

ayrı bir not: benim laptop 3 yıldır hiç kapanmadı..ciddiyim, hiç kapatmadım, bazen uyku moduna aldım, bazen şarjı bitti kapandı o kadar..onun dışında 3 yıldır hep açık
o toz olayı ve hor kullanma bende de var :D üstelik 3 sene içinde daha 1 defa format gördü +1 gb de ram eklettirdim format da onun yüzünden.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Temmuz 10, 2010, 14:24:12 »
Saolasin Murat abicim dedigin elemleri kafamda yaptim aslinda hatta ayni cumlelerle yaptim gibi tasarimci degilim son gonderdigim 17 sadece bi secenekti oyun zaten oynamiyorum bi onceki laptopu  ekran karti iyi diye almistim farkettim mobillik desen fazla yok genelde sabit extra klavye mouse ile kullanirim...

Dedigin gibi 4 gb ile 320 de standart oldu artik.... Tum oklar DELL'i gosteryio bence :D

Yok abi kendi konumda degil Ercu'de mukemmel bi potansiyel var forumda kinetige ceviriyor bu enerjiyi :D :D :D

Aynen Ercuuu :D  Bi yerden hatirliosun biisler :P

Neyi hatırlıyorum abi :D    tamam şimdi hatırladııımmmm :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Temmuz 10, 2010, 21:59:55 »
Ahada gidiyom DELL alacama orda fikrimi kimse değiştiremezse :)