0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugun yada yarin alicam zaten kardesim saolasin Sana ordan i3 yeni cikmis gibi gelebilir ama burda adamla i7 aliyolar yav
Tamam 200 soner abi gondercek 2000de sen gonderde alayim
Ahh o bi izin verse zatennn Bunada sukuer kardesim ya... Ne lazim gecn adam geliyorum Eskisehire herturlu lojistik destek ve koordinasyon saglarim
Nasipse gorusme isi kolay ya zaten gorusmeye gerek yok yolda karsilasiriz malum sehir buyuk
ben sana bi liste göndereyim. mesela listenin başında apple desktop var şöyle 27" olmamı?birde esk hakkında böyle konuşmak yok demiştim sana hatırlarsan!
Hahaha 27'' he Bu .... anadolu universitesi butun bilgisayarlari bu senin dediginden yapiyor abi benim paralarimla Ya abiiii vellahi Eskisehire bile raziyim ulkeme doneyimde Ercu forumun gelecegi icin seni MSN ye davet ediyorum benim adresi ekle ama su an isyerindeyim kabul edemem sonra edicem Senin enerjiyi msn de alalim ki forum ikimizi kaldimayacak bu gidisle
ben de oktay abi gibi a200-1ah kullanıyorum, 3 yıl oldu, 3 yıldır laptopa neler yaptığımı bir görseniz ağlarsınız, bana mısın demiyor alet, neredeyse 1 yıl kadar arabada sağ ön koltuğun altına koyarak kablo ile teybe bağlayıp mp3 çalar olarak eziyet ettim, arkaya oturanlar tekme attı falan bir keresinde yarım litreye yakın vodka döktüm, anakarta sızmış, dvdrom bozulmuş vs, 100 lira verdim halloldu, sağı solu kırıldı kasadan, fan toz içindeydi ısınma ötesi bir durum yaşıyordu, bi üfleyim dedim odayı toz bastı tuttum kompesörle hava, tertemiz oldu yine alet buz gibi..kısacası ben çok çok memnunum..aynı yıl kardeşime de hp pavillion bilmemne modeli aldık, çocuk inanılmaz temiz kullanıyor, kozmetik olarak zerre hatası yok, pil bitmesin diye şarj edip pilde kullanıyor vs, hiç üzmüyor aleti o koşullarda bile 3-4 kere servise gitti..ayrı bir not: benim laptop 3 yıldır hiç kapanmadı..ciddiyim, hiç kapatmadım, bazen uyku moduna aldım, bazen şarjı bitti kapandı o kadar..onun dışında 3 yıldır hep açık
Saolasin Murat abicim dedigin elemleri kafamda yaptim aslinda hatta ayni cumlelerle yaptim gibi tasarimci degilim son gonderdigim 17 sadece bi secenekti oyun zaten oynamiyorum bi onceki laptopu ekran karti iyi diye almistim farkettim mobillik desen fazla yok genelde sabit extra klavye mouse ile kullanirim...Dedigin gibi 4 gb ile 320 de standart oldu artik.... Tum oklar DELL'i gosteryio bence Yok abi kendi konumda degil Ercu'de mukemmel bi potansiyel var forumda kinetige ceviriyor bu enerjiyi Aynen Ercuuu Bi yerden hatirliosun biisler