0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İçinde kesin adam var.
içinde insan olsaydı yaşayamazdı normal bir savaş uçağı pilotları en zor hareketlerde , eğitimli ve özel kıyafetler giymesine rağmen en fazla 9G'ye dayanabiliyor, bu helikopterler 11G den fazla kuvvetlere mağruz kalıyorlar
Zaten bende inanarak söylememiştim. Yani o boyutta bir insan yoktur heralde . Var mıdır¿
Sadece şakaydı.
biliyorum Vedat kerem bende şaka olduğunu biliyorum sadece bu aletlerin nekadar ileri düzeyde mekaniğe sahip olduklarını anlatmak istedim
bilirkişi kardeşlerim,lütfen cehaletimi mazur görünüz ama,liknle tıkladığımda yasaklı site geliyor ve " ankara 1. sulh mahkemesi... kararı gereğince....." diyor.ben sevmem pek mahkeme karakol falan.varmı bu videoyu izlemenin legal bir yolu?
vedat bey kardeşim teşekkürler,hakikatten adam belliki o kumdanyala yatmış kalkmış...benim dikkatimi çeken ise sanki arkadaşın motoruna bakım lazım, çok duman atıyror motor, avans ayarı srounlu çiğ atıyor yakıtı..
evet gerçekten mükemmel. Çıkarılması gereken ders: Nerede duracağını bilmeli
Mesut abi motor ne kadar yalan olur bu aksiyonlardan sonra?Görüntü olarak kuyrukla ana pervaneler dışında bir hasar yok sanki.
motorda hiçbir sorun yok daha uzun yıllar gider bu motorlar 2 zamanlı eski motorsikletler gibi, yakıtlarının içinde yağ var yağlama amaçlı bu nedenle duman çıkartıyorlar
bu motorlar 2 zamanlı eski motorsikletler gibi, yakıtlarının içinde yağ var yağlama amaçlı bu nedenle duman çıkartıyorlar