Gönderen Konu: Venedik Geceleri!  (Okunma sayısı 1331 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Venedik Geceleri!
« : Haziran 24, 2007, 00:44:14 »
Şu sıcak ve bunaltan İstanbul gecesinde güzel bir müzik, serin bir görüntü  Hadi Venedik Gecelerini seyredin! Biletler benden   sesi açmayı unutmayın!  

Download Link to share:
http://d01.megashares.com/?d01=06e8c5d

Yorumsuz olmaz ama!  

Toyota Club Türkiye

Venedik Geceleri!
« : Haziran 24, 2007, 00:44:14 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Venedik Geceleri!
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2007, 01:11:55 »
07 de hata verdi nese iş yerınden seyrederım artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Venedik Geceleri!
« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2007, 01:26:35 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
07 de hata verdi nese iş yerınden seyrederım artık.
[/quote]

Çoşkun ben konuyu açtıktan sonra seyrettim. bende bir sorun yoktu! yanlız slayt sonlara doğru birden bitiyor. ama güzeldi değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Venedik Geceleri!
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2007, 19:33:28 »
çok güzel bir link. venedik'e 2004 yılında gittim. çok beğenmiştim o zaman da. İtalya'nın birçok yerine gittim fakat en çok venedik hoşuma gitti. Kanoya da bindim. Fakat bizim kanoyu kullanan kişi şarkı söylemiyordu. diğer kanoları kullananlar şarkı da söylüyorlardı. eğer becerebilirsem belki resimlerimi eklerim. çok güzel bir tatil geçirmiştim. tekrar o günlere geri döndüm. heyecan duydum. bu güzel link için teşekkürler yasemin hn.
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Venedik Geceleri!
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2007, 20:09:29 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
çok güzel bir link. venedik'e 2004 yılında gittim. çok beğenmiştim o zaman da. İtalya'nın birçok yerine gittim fakat en çok venedik hoşuma gitti. Kanoya da bindim. Fakat bizim kanoyu kullanan kişi şarkı söylemiyordu. diğer kanoları kullananlar şarkı da söylüyorlardı. eğer becerebilirsem belki resimlerimi eklerim. çok güzel bir tatil geçirmiştim. tekrar o günlere geri döndüm. heyecan duydum. bu güzel link için teşekkürler yasemin hn.
[/quote]

Rica ederim ne demek! Bu arada anılarınızda tazelenmiş oldu,   ne güzel! Ben gitmedim! Ama inşallah bir gün giderim!