0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi burası neresi yaa süper yerler.sakın sivas deme kafayı yerim valla. sivasta böyle bi yer varsa kesin gitmem lazımm...
off Nasıl bir yer orası ya :S Aşık oldum abi ya harika ya .. Çekimlerde güzel maşallah.. Ama cok güzel ..Türkiyemiz güzel... Bizim vatanımız.Teşekkürler
Sivasta yaşıyoruz böyle yerleri görünce burası sivasmı diyoruz.ayıp valla bize yaa.maaşallah çok güzel bi yermiş.imkan olsada gitsek keşke...
Kadrajına saglık Yamaç abim.... Dedeye bayıldım ya aynı versiyondan bizim evdede var
harbidende sivasta o kadar güzel yerler varki fakat biz çoğunu bilmiyoruz.ilk fırsatta hemen başka şehirlere yada deniz kenarlarına gidiyoruz.aslında önce yaşadığımız memleketi iyice bi içimize sindirip kıyı köşe ne varsa heryerini gezmemiz lazım...
Amin abicim aminnnn vallahi bu modeller boyle hemde senden benden delikanlılar masallah Allah nazarlardan saklasın...
Resimler harika, ACD'ye katılıyorum dedeye helal olsun, Allah uzun ömürler versin
ne yerler varda haberimiz yok!yalnız abi göldeki balıkları görünce japonya sandım bi an
..eline gözüne sağlık Muhammed abi.harika fotoğraflar.paylaşım için teşekkürler...
eski topraklar farklı oluyor... baksana 1928 doğumlu fakat tığ gibi delikanlı bunlar ))
Sizin ki daha gencmis yahu Bizimki de 24 lu masallahhh
Bunlar "kırmızı balık"
Sizinkide 3 yil mi askerlik yapmis abi Baliklara gelince bunlar japon baligi vaktin birinde bi haci dayi alip gole atmis sonra bi kac alabalikla ciftlesip soylarini devam ettirmisler Baaaa turuncuu geliii emmee
Görelenin renkli versiyonu burda çiçekler orda fındık ağaçları dereler , karadeniz ve tabiki kaymak gibi asfaltı olan sahil yolu çokkkk güzel abi bu sene karadenizede gidemiyorum deplasmanlar yüzünden böyle güzel yerler görmek iyi geldi valla