Gönderen Konu: Karaman'da, römorka arkadan çarpan Hilux.!!!  (Okunma sayısı 2538 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
Karaman'da, römorka arkadan çarpan Hilux.!!!
« : Temmuz 08, 2010, 14:36:40 »
dün aksam karaman - konya yolunda, traktör romorkuna arkadan çarpan toyota hilux ne hale gelmiş.. sanırım römorkun arkasında reflektör lamba vs bulunmuyormuş...

Karaman'da, römorka arkadan çarpan kamyonette sıkışan sürücü güçlükle kurtarılabildi.

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında Karaman Konya yolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Ergün Kızıl (52) yönetimindeki 70 EV 660 plakalı kamyonet önünde seyreden H. Mahmut Ş. idaresindeki 70 EV 134 plakalı buğday yüklü traktörü fark edemeyerek römorkuna arkadan çarptı.

Kaza sonrası kamyonet sürücüsü, şoför mahallinde sıkıştı. Polis, sıkışan sürücünün kurtarılabilmesi için itfaiye ve sivil savunmadan yardım istendi. Olay yerine gelen kurtarma ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden yarım saatlik çalışma sonrası güçlükle çıkarabildi. Kurtarma çalışmaları sırasında sağlık görevlileri sürücüye serum takarak sakinleştirmeye çalıştı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı sürücünün ayak ve kaburgalarında kırık olduğu öğrenildi.

Kaza yapan araçların çekilmesiyle karayolundaki trafik akışı normale dönerken, traktör sürücüsü H. Mahmut Ş. jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Toyota Club Türkiye

Karaman'da, römorka arkadan çarpan Hilux.!!!
« : Temmuz 08, 2010, 14:36:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Karaman'da, römorka arkadan çarpan Hilux.!!!
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2010, 14:38:24 »
ALLAH yardım etsin.Kimseye böyle kaza göstermesin inşallah...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 08, 2010, 14:42:36 »
Ben haberden cok simdi biseye sinir oldum kazaya sebebiyet veren traktorun surucusunu adi H A C I   bilmem ne bilmem ne imis ama malum forumumuzda bu kelime cikmadigi icin dramatik haberde bile bir komedi olusmus....

Mazur gorule fransiz kaldigim bu konuda bilgi istiyorum sayin buyuk yoneticilerimizden...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2010, 14:55:33 »
Ben haberden cok simdi biseye sinir oldum kazaya sebebiyet veren traktorun surucusunu adi H A C I   bilmem ne bilmem ne imis ama malum forumumuzda bu kelime cikmadigi icin dramatik haberde bile bir komedi olusmus....

Mazur gorule fransiz kaldigim bu konuda bilgi istiyorum sayin buyuk yoneticilerimizden...
+1

Ve acaba adam kaç km hızla gidiyormuş Ve o römork ne taşıyormuş o kadar okkalı anlamış değilim :S
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2010, 15:01:07 »
Gece yolculuklarında en çok korktuğum şey bu lambasız, reflektörsüz romörklerdir. Çok kere bana da denk gelmiştir hatta bir keresinde dayanamadım, yanına geçtim, camı açıp, bildiğim ne kadar küfür var ise sıraladım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2010, 15:09:12 »
Gece yolculuklarında en çok korktuğum şey bu lambasız, reflektörsüz romörklerdir. Çok kere bana da denk gelmiştir hatta bir keresinde dayanamadım, yanına geçtim, camı açıp, bildiğim ne kadar küfür var ise sıraladım.
Haklısınız Güvenlik 0 ...

Yalnız Diğer üyelerimize kücüklerimize bende dahil olmak üzere Örnek bir davranış olmayan Kelimeler sarfetmişiniz Lütfen Daha Örnek olacak sekilde yorumunuzu Değiştiriniz. !
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2010, 15:32:47 »
+1
Ve acaba adam kaç km hızla gidiyormuş Ve o römork ne taşıyormuş o kadar okkalı anlamış değilim :S
........buğday yüklü traktörü fark edemeyerek römorkuna arkadan çarptı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2010, 15:38:27 »
........buğday yüklü traktörü fark edemeyerek römorkuna arkadan çarptı.
mecaz anlamda konuşmuştum :).. Genede Teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2010, 15:44:53 »
..
Yalnız Diğer üyelerimize kücüklerimize bende dahil olmak üzere Örnek bir davranış olmayan Kelimeler sarfetmişiniz Lütfen Daha Örnek olacak sekilde yorumunuzu Değiştiriniz. !

Haklısın ciğerim ama samimi bir itirafta bulundum sadece, yaptığımın doğru olmadığını biliyorum ama birilerinin de bu insanları uyarması lazım. Canına kasteden birine başka nasıl davranabilirsin ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2010, 15:59:05 »
resmen betona çakmış gibi olmuş...

hakkı hocam traktöre bindiğini sanan ve istanbulda yaşayan,o şekilde tanımlayamadığım hayvanımsılara rastlamak mümkün... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2010, 16:28:31 »
Arkadaşlar çevremde traktör ehliyetiyle araba kullananlar bile var. Hatta kullandığı Corolla efsane ve araba o kadar temiz. İçim de gidiyor hani. Adam şehirlerarası yolculuk yapıyor bir de.
Traktör kullanmak o kadar da kolay değil. Gerçi toplumumuzda arabayı alıp götürmek şoförlük olarak kabul ediliyor ya da kendini şoför zannediyor kullananlar. E haliyle kazalar da kaçınılmaz oluyor.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 08, 2010, 16:31:57 »
Bu römorklar canlı bomba zaten. 1 değil 2 değil bu.
Bu arada cidden H A C I kelimesi neden görüntülenemiyor :wacko:
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 08, 2010, 16:52:14 »

değiştirdim düzelttim ciğerim....  :)

Haklısınız Güvenlik 0 ...

hakkı beyin en büyük küfürü olsa olsa "eşek" falandır mehmet.... biz onun ne derece değerli ve seviyeli bir insan olduğunu çok çok iyi biliyoruz....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 08, 2010, 16:55:18 »
Düzelttiniz de merak ettiğimiz H A C I kelimesi forumda neden yasak?

hacı

değiştirdim düzelttim ciğerim....  :)

hakkı beyin en büyük küfürü olsa olsa "eşek" falandır mehmet.... biz onun ne derece değerli ve seviyeli bir insan olduğunu çok çok iyi biliyoruz....
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Temmuz 08, 2010, 17:02:49 »
...

Teşekkür ederim Hande Hn., dediğiniz gibi küfür repertuarım pek geniş değildir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2010, 17:07:27 »
Teşekkür ederim Hande Hn., dediğiniz gibi küfür repertuarım pek geniş değildir :)

Abi insan bazen sinirlenince piyasaya henüz çıkmamış ne küfürler ediyo valla :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Temmuz 08, 2010, 17:11:29 »
Abi insan bazen sinirlenince piyasaya henüz çıkmamış ne küfürler ediyo valla :D

Doğru diyorsun valla, hele Adana 5 Ocak Stadyum'unda insanın dimağı genişliyor :D

Bu römork olayı çiftçi, köy ve traktör sayısının çok fazla olduğu Çukurova'mızda çok büyük problem maalesef :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2010, 17:13:27 »
mecaz anlamda konuşmuştum :).. Genede Teşekkür ederim..

pardon orayı kaçırıdğını sanmıştım... :-[

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 08, 2010, 17:46:00 »
Bu senede tatile gidip gelirken başıma geldi;gece yolculuklarında mutlaka karşıdan gelen trafiği rahatsız etmeyecek şekilde uzun hüzmeli farlarımızı sürekli kullanalım. bu sayede bir köpeğe çarpmaktan kurtuldum.Erken gören erken durur.frenlerimiz ve lastiklerimizde  uygun olmalı tabiki,can taşıdığımız araçlarımızda özellikle bunlara dikkat ederek ve masraftan kaçmadan güvenli sürüşler diliyorum herkese.Süratten bahsetmedim bile nasıl olsa bilinçliyiz değilmi?
Ayakta ölmek dizüstü yaşamaktan iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 09, 2010, 10:37:51 »
   Bu kazada Hılux'ın sürücüsününde hızlı gittiğine adım gibi eminim.Scania,Man,Mercedes marka kamyonlar,bizler 90-100 km ile giderken yol istiyorlarsa ya da bizleri sollayıp gidiyorlarsa bu pikap'ın sürücüsününde yavaş gitmediğine adım gibi eminim.En az 120 km/h ile gidiyordur.E römorkların durumuda belli.Işığı bırakın reflektör bile takılı değilken,görüp yavaşlamak icabında durmak bile zor olur.

gece yolculuklarında mutlaka karşıdan gelen trafiği rahatsız etmeyecek şekilde uzun hüzmeli farlarımızı sürekli kullanalım. bu sayede bir köpeğe çarpmaktan kurtuldum.Erken gören erken durur.
   Bu konuda size katılıyorum Ercan bey.Kısa farlarım araba çalıştığı sürece yanar.Uzunlarda yol müsait olduğu sürece her daim yanar.İşi şansa bırakmamak gerek
   2008 yılında Ankara'dan Bingöl'e giderken yokuş aşağı inerken kamyonun biri gelince uzunlarımı söndürdüm.Huyum değildir ama,kamyon geçtikten sonra koltuğumun ucuna doğru geldim ve direksiyona abandım.Bu arada uzunlarımı yakar yakmaz,köprünün ortasında sabit bir şekilde duran beyaz bir at'la burun buruna geldim.At'ın beyaz olması,koltuğun ucuna oturmam,direksiyona abanmam ve uzunları yakmamın hepsi bir tesadüf olamaz her halde.....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR