0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben haberden cok simdi biseye sinir oldum kazaya sebebiyet veren traktorun surucusunu adi H A C I bilmem ne bilmem ne imis ama malum forumumuzda bu kelime cikmadigi icin dramatik haberde bile bir komedi olusmus.... Mazur gorule fransiz kaldigim bu konuda bilgi istiyorum sayin buyuk yoneticilerimizden...
Gece yolculuklarında en çok korktuğum şey bu lambasız, reflektörsüz romörklerdir. Çok kere bana da denk gelmiştir hatta bir keresinde dayanamadım, yanına geçtim, camı açıp, bildiğim ne kadar küfür var ise sıraladım.
+1Ve acaba adam kaç km hızla gidiyormuş Ve o römork ne taşıyormuş o kadar okkalı anlamış değilim :S
........buğday yüklü traktörü fark edemeyerek römorkuna arkadan çarptı.
..Yalnız Diğer üyelerimize kücüklerimize bende dahil olmak üzere Örnek bir davranış olmayan Kelimeler sarfetmişiniz Lütfen Daha Örnek olacak sekilde yorumunuzu Değiştiriniz. !
Haklısınız Güvenlik 0 ...Yalnız Diğer üyelerimize kücüklerimize bende dahil olmak üzere Örnek bir davranış olmayan Kelimeler sarfetmişiniz Lütfen Daha Örnek olacak sekilde yorumunuzu Değiştiriniz. !
değiştirdim düzelttim ciğerim.... hakkı beyin en büyük küfürü olsa olsa "eşek" falandır mehmet.... biz onun ne derece değerli ve seviyeli bir insan olduğunu çok çok iyi biliyoruz....
...hakkı beyin en büyük küfürü olsa olsa "eşek" falandır mehmet.... biz onun ne derece değerli ve seviyeli bir insan olduğunu çok çok iyi biliyoruz....
Teşekkür ederim Hande Hn., dediğiniz gibi küfür repertuarım pek geniş değildir
Abi insan bazen sinirlenince piyasaya henüz çıkmamış ne küfürler ediyo valla
mecaz anlamda konuşmuştum .. Genede Teşekkür ederim..
gece yolculuklarında mutlaka karşıdan gelen trafiği rahatsız etmeyecek şekilde uzun hüzmeli farlarımızı sürekli kullanalım. bu sayede bir köpeğe çarpmaktan kurtuldum.Erken gören erken durur.