Gönderen Konu: Sonunda Çalındı. :(  (Okunma sayısı 3724 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Sonunda Çalındı. :(
« : Haziran 24, 2007, 00:23:22 »
şubat ayında, 4 aylık bir araştırmadan sonra çok beğenerek aldığım ve sırf renkleri uysun diye gösterge panel ampüllerimi değiştirdiğim jvc mp3/cd çalarım, geçen hafta bugün güpe gündüz İstanbul / Fatihte sağ ön camı kırılarak çalındı. 3 dakikalığına arabadan ayrıldım sadece; kafası koltuğun altındaydı ve kumandası da torpidoda. olayın meydana geldiği yer işlek cadde. garanti belgesi de orta konsoldaydı ama almamışlar  deli cesaretine sahip oldukları için hırsızları yakalasaydım kutlayacaktım. yaptıran da orada bulunan bir otoparkcı onu da biliyoruz ama hiç bir şey yapamıyoruz ne acı.

insanın hevesini kaçıran bu tip olayların hiçbirimizin başına gelmemesi dileklerimle.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

« : Haziran 24, 2007, 00:23:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2007, 00:29:02 »
geçmiş olsun selim bey istanbul irenç bir hal aldı... Allah sonumuzu hayır etsin..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 24, 2007, 00:54:26 »
Geçmiş olsun,gelen mala gelsin diyeceğim ama mal canın yongası derler.Yine de çok fazla üzülme,Allah sağlık versin,daha beterinden saklasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Haziran 24, 2007, 01:15:40 »
Konuyu açana kadar arabanızın çalındığını zannettim neyse, ama genede üzüldüm. Mala gelsin, ama cana gelmesin. Gözü dönmüş bir insan ancak bunu yapabilir. Allah ayaklarına dolaştırsın! Şunu asla unutmayın, Allah herşeyi görür ve Allah büyüktür! Hayatınızda daha nice nice güzel, müzik setleri olur inşallah! Direkt gelip size de saldırabilirdi! Üzülmeyin canınıza birşey olmamış ya! Peki şikayette bulunmadınız mı?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2007, 01:16:57 »
abi teypın kafası elındemı kaldı sımdı  uzuldum valla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
« Yanıtla #5 : Haziran 24, 2007, 03:19:25 »
çok geçmiş olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 24, 2007, 12:06:35 »
Geçmiş olsun.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: '11
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2007, 12:32:47 »
Geçmiş olsun.
Auris'11 A/T
Passat B8'15 TSI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2007, 12:56:30 »
geçmiş olsun.aynısı benim başımada geldi.ama teybi sökememişler.olan cama  oldu.
takma kafana diyeceğim ama eşekten düşenin halinden, eşekten düşen anlar.
(yine daha önce güpegündüz pioneer teybimi çalmışlardı.)
burası istanbul değil.Denizli.sadece istanbulda olmuyor artık.yurdun dört bir yanında var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2007, 14:26:27 »
Öncelikle geçmiş olsun. Belki koruyucu filmler hırsızları caydırabilir. İmkanı olan arkadaşların yaptırmasını tavsiye ederim. Dilerim bu olayı unutturacak daha üzücü olaylar yaşamazsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2007, 16:09:57 »
Geçmiş olsun kardeşim valla ben msn de dediğinde duydum ama burayada yazmak istedim inşallah o teypten para kazanamazlar.Ellerinde patlar polise yakalanırlar.Allah cezalarını versin.İnsanın emeği ile uğraşıp didinip para birikitrerek ve uzun araştırma yapıp kafa yorarak sonra beğenerek aldığı teybi arabayı telefonu böyle çalıyorlar ya sinir oluyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2007, 20:35:30 »
arkadaşlar hepinize tümden teşekkür ederim. 3dk için arabadan ayrıldığım için, çoğumuzun yaptığı gibi teybin kafasını almamıştım. ama hassas davrandığım için yine de kutusuna koyup, koltuğun altındaki boşluğa koydum.  bizim kasalardan kullananlar bilir. koltuğun altında çıkıntı vardır ve alta koyulan kafayı içeride oturarak biraz zor alırsınızben binmeden alırdım. işlek caddede meydana gelmiş olması enteresan zaten. kafası, kumandası, kendisi, hepsi gitti dediğim gibi. kızağı ve soketi kaldı bende sadece e tabi bir de garanti belgesi ve faturası. şikayette bulunmadım çünkü cumartesi günü oldu. camı yaptırmak zorundaydım hafta sonu araya girdiği için. ki şikayet etsem de çalanı bildikleri halde yakalayıp getirmezler. alıcı kılığında tüm tahtakaleyi gezdim. seri numarasından yakalarım diye ama yok. yenisini alayım dedim, bendeki çin malı değildi. piyasada hep çin malları var. sadece kafası bile 1/3 ağırlığında çalınanınkine göre. hevesimi fena halde kaçırdı bu olay. orjinal philips kasetli teybi taktım tekrar, attan inip eşeğe binmek diye bir deyim vardır onu yaşadım resmen. çalındığı güne geri döndüm. abartıyı asla sevmem klasik tercihimdir, kaset çalarımın kaseti bozuk diye cd çalar almıştım,  yine başladığımız yere döndük.
süleyman bey dediniz ya benimkini sökememişler diye. en çok ondan korkuyorum ben de. ya niyetlenip sökemezlerse. sağlam montaj yaptırayım orta paneli sökmeden çıkaramasınlar diyeceğim ama komple paneli kırıp çalıyorlar. 1990 yılında mazda 626'sını sıfır alan bir akrabamızın arabasından teybi çalmaya çalışıp çalamayınca tüm torpidoyu parçalayıp yine de sökememiş ve tüm camlarını kırıp öyle gitmişlerdi. ondan da korktuğumuz için bir şey yapamıyoruz. hırsızlar çalmasın diye aylarca toyota logolu teyp aramıştım kodlu falan. sonunda bulamayınca jvc almıştım. şu anda ne tekrar cesaret edebiliyorum, ne de alabiliyorum. zannediyorum çalana hayır etmez. 100,000 bakımı, debriyaj balatası, 4 lastik ve ön arka tampon boyası masraflarım var. + bir de kasko yaptıracağım. toplam 2.200 YTL falan tutuyor hepsi. yani arkadaşlar ekstradan 300 YTL masraf olmuş oldu bu bana ve hiç iyi olmadı.

ama dediğiniz gibi cana gelmesin. hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Haziran 24, 2007, 23:55:57 »
Alıntı yapılan: HÜSEYİN DENİZ
Öncelikle geçmiş olsun. Belki koruyucu filmler hırsızları caydırabilir. İmkanı olan arkadaşların yaptırmasını tavsiye ederim. Dilerim bu olayı unutturacak daha üzücü olaylar yaşamazsınız.
[/quote]

abı koruyucu fılmler 750$ dan baslıyo 1000 kusure kadar  

olacagı varmış olmuş diyelim.Ben teypin kafası elımde gezıyorum sureklı. . . .

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2007, 09:45:02 »
Geçmiş olsun kardeş. Memelekette Allah korkusu yok ki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Eylül 03, 2007, 16:33:00 »
[quote name='selim kara' date='24.06.07 - 00:23' post='27430']
şubat ayında, 4 aylık bir araştırmadan sonra çok beğenerek aldığım ve sırf renkleri uysun diye gösterge panel ampüllerimi değiştirdiğim jvc mp3/cd çalarım, geçen hafta bugün güpe gündüz İstanbul / Fatihte sağ ön camı kırılarak çalındı. 3 dakikalığına arabadan ayrıldım sadece; kafası koltuğun altındaydı ve kumandası da torpidoda. olayın meydana geldiği yer işlek cadde. garanti belgesi de orta konsoldaydı ama almamışlar  deli cesaretine sahip oldukları için hırsızları yakalasaydım kutlayacaktım. yaptıran da orada bulunan bir otoparkcı onu da biliyoruz ama hiç bir şey yapamıyoruz ne acı.

insanın hevesini kaçıran bu tip olayların hiçbirimizin başına gelmemesi dileklerimle.
[/quot
 Benim de park halindeki arabama çarpıp kaçmışlar. 250 lira masraf çıktı. böyle şerefsizler heryerde var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '06
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Eylül 03, 2007, 16:37:23 »
geçmiş olsun
Bodrum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Eylül 03, 2007, 16:37:39 »
vallaha büyük geçmiş olsun diyim nediyebilir başka....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #17 : Eylül 03, 2007, 17:19:02 »
Teşekkürler arkadaşlar. Olay işyerimde oldu. Ben maden müh.yim. Madene girerken bişey yoktu. madenden çıktığımda uzaktan farkettim. İnsan çok kötü oluyor. Hele benim gibi arabasını seven biriyseniz. İyi bir ustaya yaptırdım hemen.  ve hala vurup kaçan belli değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #18 : Eylül 03, 2007, 22:57:05 »
Geçmiş olsun. Artık göz göre göre hırsızlık yapıyorlar memlekette. Cezalarımız caydırıcı olmalı. Allah büyük kazalardan korusun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #19 : Eylül 03, 2007, 23:01:18 »
geçmiş olsun allahtan arabayı çalmamışlar daha kötüsüde olabilirdi