Gönderen Konu: 2011 MODEL TOYOTA COROLLA HAKKINDA  (Okunma sayısı 7188 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
2011 MODEL TOYOTA COROLLA HAKKINDA
« : Temmuz 07, 2010, 15:04:20 »
Arkadaslar Merhaba,

Pazartesi gununden beridir tum turkıye de bir toyota fırtınası esmekte ki bunu hepinizin bıldıgını tahmın ediyorum...Bu son kampanya dun gorustugum ankara ıstanbul adana ve mersın bayılerı ınanın telefonda 5 dk dan fazla ayıramıyorlar harıl harıl arac satıyorlar...Bu alıcılardan bırıde benım. corolla dızel multımode comfort extra...İlk defa toyota alıyorum ve acıkcası arac ıle hıc bır bılgım yok. Performans yakıt dayanıklılık savurganlık uzun yol yol tutus sport gibi aracın pratıktekı ozellıklerı konusunda bılgılerını tavsıyelerını aktarmanızı onemle rica ediyorum...Sımdıden tesekkur ederım..

Toyota Club Türkiye

2011 MODEL TOYOTA COROLLA HAKKINDA
« : Temmuz 07, 2010, 15:04:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 MODEL TOYOTA COROLLA HAKKINDA
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2010, 15:50:11 »
hayırlı olsun. pişman olmazsınız umarım...
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2010, 17:43:35 »
hayırlı olsun. pişman olmazsınız umarım...

tsk ınsallah kardesım... allah herkese gonlundekı arabayı nasıp etsın..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2010, 23:47:31 »
hayırlı olsun...kazasız belasız emniyetli sürüşler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2010, 00:21:29 »
Hayırlı olsun, bu fırtınanın sebebi Toyota Finans hikayesi mi? Şimdi al 4 ay sonra öde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2010, 08:54:34 »
Hayırlı olsun, bu fırtınanın sebebi Toyota Finans hikayesi mi? Şimdi al 4 ay sonra öde?
evet kesınlıklee

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2010, 23:14:17 »
hayırlısı olsun allah kazasız belasız nasip etsin.Yeni corolladan bende aldım p.tesi aracı teslim alacam aynen bende comfort exsra m/m aldım 48.450 ye.Fakat bu şimdi al 4 ay öde kampanyası fasa fiso bizde ilk ona aldandık hadi bi gidip bakalım nedir ne değildir diye ama hiçde öyle çıkmadı.Daha sonrada vazgeçmekte istemedik açıkcası araç hoşumuza gittiği için.Artık hayırlsıı diyoruz.ha bu arada bi dip not ekleyecem aracı şimdi aldığımız için 2010 olacak ama bizim için 10 veya 11 olması farketmediği için aldık eğer sizin için bu önemliyse ağustosu bekleyin derim 2011 olur o zaman şimdi alırsan 2011 olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #7 : Temmuz 09, 2010, 00:50:53 »
hayırlısı olsun allah kazasız belasız nasip etsin.Yeni corolladan bende aldım p.tesi aracı teslim alacam aynen bende comfort exsra m/m aldım 48.450 ye.Fakat bu şimdi al 4 ay öde kampanyası fasa fiso bizde ilk ona aldandık hadi bi gidip bakalım nedir ne değildir diye ama hiçde öyle çıkmadı.Daha sonrada vazgeçmekte istemedik açıkcası araç hoşumuza gittiği için.Artık hayırlsıı diyoruz.ha bu arada bi dip not ekleyecem aracı şimdi aldığımız için 2010 olacak ama bizim için 10 veya 11 olması farketmediği için aldık eğer sizin için bu önemliyse ağustosu bekleyin derim 2011 olur o zaman şimdi alırsan 2011 olmaz.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de 2 hafta önce aldım ama 2011 model olarak çıksın ile ağustosta teslim alıcam aracı kısmetse. Renk tercihiniz ne oldu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 09, 2010, 10:10:27 »
Sizede hayılrı ugurlu olsun ıbrahım bulut bey...benım ıcın onemlı oldugundan aguzstosu beklıyorum, onerınız ıcın cok tsk ederım. Ancak fıyat konusunda eger ımkanınız varsa durmayın cunku ben 46,500 a aldım aracı...ınsallah multımode sıkıntısı yasamayız. cunku buyuk bır bomba gıbı gelıyor bana. ozellık olarak super ancak arıza ve kullanım oalrak ınsallah dert olmaz....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Temmuz 09, 2010, 16:35:05 »
aracım metalik gri yani füme diyorlar.Liste fiyatı 48.450 tl. evet bende 46.250 ye aldım birde kapı çıtası koydurdum onada 125 tl fark ödedim.Ben araçta bir sorun yaşanacağına inanmıyorum özellikle M/M şanzımanda olsun çünki TOYOTA gibi bir markanın bu tür husuları hafife alacağını zannetmiyorum.Ki öyle bir durum olmuş olsaydı bir önceki kasada da M/M şanzıman modeli vardı şimdiki makyajlı kasada da bu özelliği koymuşlar.Ben böyle düşünüyorum ama yinede hayırlısı demeyide unutmuyorum.saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Temmuz 09, 2010, 17:12:01 »
ibrahim bey bende 2008 corolla d4-d elegant var.. yaklaşık bi senedir kullanıyorum ve hiç bi şikayetim yok.. araba uzun yolda 1.4 motor olduğu için 150 kuruş falan yakıyo ve yola tutunması virajlardaki yolu kavrama becerisi iyi.. sadece biraz ön konsol malzemesi bana kalitasiz geldi o kadar yoksa çok iyi bi araba.. motoruda herkesin güvendiği gibi toyota garantisi altında.. şimdiden hayırlı olsun ama bişey ititraf edicem bu yeni makyajlanmış kasa bana corollayı biraz hafif gösterdi gibi geldi ondan hoşuma gitmedi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2010, 17:58:18 »
ibrahim bey bende 2008 corolla d4-d elegant var.. yaklaşık bi senedir kullanıyorum ve hiç bi şikayetim yok.. araba uzun yolda 1.4 motor olduğu için 150 kuruş falan yakıyo ve yola tutunması virajlardaki yolu kavrama becerisi iyi.. sadece biraz ön konsol malzemesi bana kalitasiz geldi o kadar yoksa çok iyi bi araba.. motoruda herkesin güvendiği gibi toyota garantisi altında.. şimdiden hayırlı olsun ama bişey ititraf edicem bu yeni makyajlanmış kasa bana corollayı biraz hafif gösterdi gibi geldi ondan hoşuma gitmedi..
yorumun ıcın tsk ederım arkadasım. yenı corollanın arka pancunru acıkcası benımde garıbıme gıtmedı degıl.. ancak eldekı bu :P benım en buyuk korkum multımode sansıman...elektronık esyada cok kadersızımdır ansallah bundada bole olmazçç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2010, 18:10:37 »
abi maşallah de bin arabaya bişey olmaz allahın izniyle :D

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Temmuz 09, 2010, 18:22:46 »
ali kardeşim herşeye tamamada sadece arabayı aldıktan sonra biraz araştırma yaptım ve bir şeye afedersiniz ama gıcık oldum diyeyim.Şimdi aldığım araç 1.4 d comfort exstra M/M full ve güzel bi araç fakat sonradan gördüm ki elegant modellerinde start tuşu ile aracı çalıştırıyormuş.Bazen diyorum yahu 48 bin bayılıyoruz bu aracada koskoca toyota bari şu bizim modelede böyle bir özellik koysaymış ne olurmuş yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #14 : Temmuz 10, 2010, 01:40:33 »
ali kardeşim herşeye tamamada sadece arabayı aldıktan sonra biraz araştırma yaptım ve bir şeye afedersiniz ama gıcık oldum diyeyim.Şimdi aldığım araç 1.4 d comfort exstra M/M full ve güzel bi araç fakat sonradan gördüm ki elegant modellerinde start tuşu ile aracı çalıştırıyormuş.Bazen diyorum yahu 48 bin bayılıyoruz bu aracada koskoca toyota bari şu bizim modelede böyle bir özellik koysaymış ne olurmuş yani :)

üzülmenize gerek yok çünkü dizel elegantlarda START tuşu ile çalıştırma yok :) bu sadece benzinli modellere has bir özellik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Temmuz 10, 2010, 02:47:30 »
Hayırlı Uğurlu Olsuın Güle Güle Kullanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 VERSO PREMIUM
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 44000
  • Model Yılı: '15
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 12, 2010, 15:20:08 »
üzülmenize gerek yok çünkü dizel elegantlarda START tuşu ile çalıştırma yok :) bu sadece benzinli modellere has bir özellik.

bildiğim kadarıyla dizellerde cruise kontrolda yok...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #17 : Temmuz 13, 2010, 01:18:59 »
bildiğim kadarıyla dizellerde cruise kontrolda yok...

Çok doğru, halen ve ısrarla CC yok.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 14, 2010, 22:05:10 »
Arkadaşlar aracımı bu gün aldım.Süper bişey tahmin ettiğimden daha güzel hiç bu kadarını beklemiyordum.Bu arada cc sistemi ne oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #19 : Temmuz 15, 2010, 00:15:58 »
Arkadaşlar aracımı bu gün aldım.Süper bişey tahmin ettiğimden daha güzel hiç bu kadarını beklemiyordum.Bu arada cc sistemi ne oluyor.

CC: Cruise Control. Yani hız sabitleyici.