0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun. pişman olmazsınız umarım...
Hayırlı olsun, bu fırtınanın sebebi Toyota Finans hikayesi mi? Şimdi al 4 ay sonra öde?
hayırlısı olsun allah kazasız belasız nasip etsin.Yeni corolladan bende aldım p.tesi aracı teslim alacam aynen bende comfort exsra m/m aldım 48.450 ye.Fakat bu şimdi al 4 ay öde kampanyası fasa fiso bizde ilk ona aldandık hadi bi gidip bakalım nedir ne değildir diye ama hiçde öyle çıkmadı.Daha sonrada vazgeçmekte istemedik açıkcası araç hoşumuza gittiği için.Artık hayırlsıı diyoruz.ha bu arada bi dip not ekleyecem aracı şimdi aldığımız için 2010 olacak ama bizim için 10 veya 11 olması farketmediği için aldık eğer sizin için bu önemliyse ağustosu bekleyin derim 2011 olur o zaman şimdi alırsan 2011 olmaz.
ibrahim bey bende 2008 corolla d4-d elegant var.. yaklaşık bi senedir kullanıyorum ve hiç bi şikayetim yok.. araba uzun yolda 1.4 motor olduğu için 150 kuruş falan yakıyo ve yola tutunması virajlardaki yolu kavrama becerisi iyi.. sadece biraz ön konsol malzemesi bana kalitasiz geldi o kadar yoksa çok iyi bi araba.. motoruda herkesin güvendiği gibi toyota garantisi altında.. şimdiden hayırlı olsun ama bişey ititraf edicem bu yeni makyajlanmış kasa bana corollayı biraz hafif gösterdi gibi geldi ondan hoşuma gitmedi..
ali kardeşim herşeye tamamada sadece arabayı aldıktan sonra biraz araştırma yaptım ve bir şeye afedersiniz ama gıcık oldum diyeyim.Şimdi aldığım araç 1.4 d comfort exstra M/M full ve güzel bi araç fakat sonradan gördüm ki elegant modellerinde start tuşu ile aracı çalıştırıyormuş.Bazen diyorum yahu 48 bin bayılıyoruz bu aracada koskoca toyota bari şu bizim modelede böyle bir özellik koysaymış ne olurmuş yani
üzülmenize gerek yok çünkü dizel elegantlarda START tuşu ile çalıştırma yok bu sadece benzinli modellere has bir özellik.
bildiğim kadarıyla dizellerde cruise kontrolda yok...
Arkadaşlar aracımı bu gün aldım.Süper bişey tahmin ettiğimden daha güzel hiç bu kadarını beklemiyordum.Bu arada cc sistemi ne oluyor.