0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
paşema değil haşema (hakiki şeriat mayosu)doğru mu değil mi sorsusu çok mantıksız rahatsız olanlar kadar olmayanlarda vardır bu sorunun cevabı olamazya sizce[/quote]cevabı olur neden olmasın? kendinize göre bir cevap verirsiniz. bana göre doğru değil. ben onların görüntülerinden rahatsız olmuyorum. sadece herkes dini kendine göre yorumluyor. denize mayo ile girmek günahsa, haşema ile girmek çok mu normal? kadınların heryerine yapışıyor, bütün hatlarını belli ediyor ve insanlar daha çok bakıyorlar. sonuç itibarı ile daha çok dikkat çekiyor.paşema değil de haşema olduğunu düzelttiğiniz için teşekkür ederim. alttaki : devlet biçimlerinden hiçbirini beğenmiyor ve farklı yönetilmek istiyorsunuz. size göre devlet biçimi nasıl olmalıdır? ( varolanların dışında. kendi ütopyanız )
cevabı olur neden olmasın? kendinize göre bir cevap verirsiniz. bana göre doğru değil. ben onların görüntülerinden rahatsız olmuyorum. sadece herkes dini kendine göre yorumluyor. denize mayo ile girmek günahsa, haşema ile girmek çok mu normal? kadınların heryerine yapışıyor, bütün hatlarını belli ediyor ve insanlar daha çok bakıyorlar. sonuç itibarı ile daha çok dikkat çekiyor.paşema değil de haşema olduğunu düzelttiğiniz için teşekkür ederim. alttaki : devlet biçimlerinden hiçbirini beğenmiyor ve farklı yönetilmek istiyorsunuz. size göre devlet biçimi nasıl olmalıdır? ( varolanların dışında. kendi ütopyanız ) [/quote]ekmek elden su gölden cumhuriyeti nasıl iyi olur mu sayın tuba akkır kandemir kardeşim cevabı neden olmaz biliyormusunuz bu tip konular nereye çekilirse oraya gider yani kısacası bana göre anormal bir durum olmasına karşın daha radikal olanlar için normal görünebilir bence haşema olayı pek mantıklı değil hani bir söz vardır oırtaya çıkan oynar gibisi denize giren ıslanır bundan kaçış yok sizede katılıyorum
Eğer bir gün gelir de başımı kapatırsam, haşema giyeceğime, hiç denize girmem daha iyi[/quote]yasemin hanım. bu sözünüze katılıyorum. ama temiz deniz var. ege ve akdeniz'de denize girmek için çok ideal yerler var. denizin temizliğinden çakıl taşlarının parlaklığını farkediyorsunuz hatta.alttaki : coşkun nerde?