Gönderen Konu: Gene Klasik Bir Oyun. . . .  (Okunma sayısı 57687 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Gene Klasik Bir Oyun. . . .
« Yanıtla #500 : Ağustos 03, 2007, 14:01:00 »
Valla dün burda bir yağdı, akşam üzeri başladı ve sanki hiç yağmamış gibi yağdı. 70 km aralarında fark olan memleketim  Trabzon'a damla düşmemiş. Bu gün Cuma vaktine kadar aralıksız yağdı. Ara ara  şiddetini arttırdı ki o esnada dolu yağsa daha iyi yani. Araca kapalı mekandan 3m var. Binene kadar bi duş alıyosunuz yani hesap edin. Allah su sıkıntısı olan illere nasip etsin diye dua ettim. Ankaranın su sıkıntısıda  İstanbuldaki gibi boru hattı ile Kızılırmaktan giderilebilir. Deniz suyu tatlı suya çevirilebilir. Yada o havadan su yapan makinelerin büyükleri üretilip ki o da çok masraf olur sanırım ama bilmiyorum işte olabilir ve bi binaya takılabilir. Biz burda ayda 13 bin ile 18 bin metreküp su tüketiyoruz ve ödediğimiz fatura 15-20 ytl arası. Sizleri memleketime davet edebilir su sorunu yaşamazsınız.  

Alttaki sence gün gelir su yüzünden savaş çıkarmı?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #500 : Ağustos 03, 2007, 14:01:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #501 : Ağustos 03, 2007, 14:46:25 »
kıt olan herşey yüzünden savaş çıkabilir. zaten savaş çıkaranlar da kıt beyinliler değil mi?

türkiye'nin en güzel ili hangisi alttaki?
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #502 : Ağustos 03, 2007, 21:04:30 »
Bence herşeye rağmen istanbul..

Alttaki sence ?
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #503 : Ağustos 03, 2007, 21:12:53 »
bence de.

dilini bilmediğin bir yabancıyla bir saat sohbet etmek zorunda kaldın mı alttaki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #504 : Ağustos 03, 2007, 21:20:31 »
Yok kalmadım ..ama işyerini Hindistan dan arayan bir hintli ile sürekli boğuşuyorum adam çok kötü bir ingilizce ile ve çok hızlı bir şekilde konuşuyor hiçbişi anlamıyom.. genelde direk lafını kesip mail at mail at diyorum kapatıyom

Hiç Bir Japon'a Yer Tarif ettiniz mi ?
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #505 : Ağustos 03, 2007, 22:13:53 »
hayır etmedim

hiç dilini bilmediğiniz bir ülkede bulundunuz mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #506 : Ağustos 03, 2007, 23:44:57 »
yok bulunmadım

Hiç bir türkü turist sanıp ingilizce lafa girdin mi ?
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #507 : Ağustos 03, 2007, 23:53:35 »
Bulunmadım, bu kabus gibi birşey olmalı  Gerçi iyi derecede almancam vardır. 2 sene Alman Kültür'e gitmiştim. En son bir ingilizle, almanca konuşarak Koç Müzesi'nde sohbet etmeye çalışmıştım.   Allahtan oda almanca biliyormuş durumu idare ettik, ama inanın aldığınız keyif herşeye değiyor!  

Bir zamanlama hatası oldu galiba, mutfak bilgisayar arası  

yok bulunmadım

Hiç bir türkü turist sanıp ingilizce lafa girdin mi ?

Hayır girmedim ama İstanbul'da turist tipli insanlarımız o kadar çoğaldıkı, an meselesi  

Bir turistle karşılaşınca konuşmaktan çekinirmisiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #508 : Ağustos 04, 2007, 01:02:20 »
çekinmem

alttaki hangi yabancı dilleri biliyorsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #509 : Ağustos 04, 2007, 11:05:54 »
Orta Derecede İngilizce

Ama en çok sevdiğim yabancı Dil Türkçe Artık türkçeyi adam gibi konuşan insan az olduğu için yabancı dil sayılır

Dışarıda gezerken susadığında illa tercih ettiğin bir su markası varmıdır ? (nasıl soru enteresan dimi ?  )
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #510 : Ağustos 04, 2007, 11:16:24 »
evet var. nestle. bu bende bir hastalık. ama heryerde bulunuyor zaten. bulamadığım hiç olmadı. genellikle yanımda da taşıyorum.

üstteki bu soruyu niye sormuş olabilir alttaki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #511 : Ağustos 04, 2007, 19:04:32 »
Sucusunu değiştirmek istediğindendir, Evine veya işyerine her zaman aldığı su, artık eskisi gibi hoşuna gitmiyor olabilir.  Ben de genelde aldığım suyu artık beğenmiyorsam, bu tip bir arayışa girerim!  

Acaba tahminim doğru mudur???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #512 : Ağustos 06, 2007, 18:38:03 »
doğru olabilir.

alttaki : kadınların paşema denilen kapalı kıyafetle herkesin ortasında denize girmeleri doğru mudur sence?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #513 : Ağustos 06, 2007, 20:07:59 »
paşema değil haşema (hakiki şeriat mayosu)doğru mu değil mi sorsusu çok mantıksız rahatsız olanlar kadar olmayanlarda vardır bu sorunun cevabı olamaz

ya sizce

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #514 : Ağustos 07, 2007, 11:28:30 »
Alıntı yapılan: Mustafa  Aktaş
paşema değil haşema (hakiki şeriat mayosu)doğru mu değil mi sorsusu çok mantıksız rahatsız olanlar kadar olmayanlarda vardır bu sorunun cevabı olamaz

ya sizce
[/quote]

cevabı olur neden olmasın? kendinize göre bir cevap verirsiniz. bana göre doğru değil. ben onların görüntülerinden rahatsız olmuyorum. sadece herkes dini kendine göre yorumluyor. denize mayo ile girmek günahsa, haşema ile girmek çok mu normal? kadınların heryerine yapışıyor, bütün hatlarını belli ediyor ve insanlar daha çok bakıyorlar. sonuç itibarı ile daha çok dikkat çekiyor.

paşema değil de haşema olduğunu düzelttiğiniz için teşekkür ederim.  

alttaki : devlet biçimlerinden hiçbirini beğenmiyor ve farklı yönetilmek istiyorsunuz. size göre devlet biçimi nasıl olmalıdır? ( varolanların dışında. kendi ütopyanız )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #515 : Ağustos 07, 2007, 13:04:29 »
Alıntı yapılan: Tuba Akkır Kandemir
cevabı olur neden olmasın? kendinize göre bir cevap verirsiniz. bana göre doğru değil. ben onların görüntülerinden rahatsız olmuyorum. sadece herkes dini kendine göre yorumluyor. denize mayo ile girmek günahsa, haşema ile girmek çok mu normal? kadınların heryerine yapışıyor, bütün hatlarını belli ediyor ve insanlar daha çok bakıyorlar. sonuç itibarı ile daha çok dikkat çekiyor.

paşema değil de haşema olduğunu düzelttiğiniz için teşekkür ederim.  
alttaki : devlet biçimlerinden hiçbirini beğenmiyor ve farklı yönetilmek istiyorsunuz. size göre devlet biçimi nasıl olmalıdır? ( varolanların dışında. kendi ütopyanız )

[/quote]
ekmek elden su gölden cumhuriyeti nasıl iyi olur mu
 sayın tuba akkır kandemir kardeşim cevabı neden olmaz biliyormusunuz bu tip konular nereye çekilirse oraya gider yani kısacası bana göre anormal bir durum olmasına karşın daha radikal olanlar için normal görünebilir bence haşema olayı pek mantıklı değil hani bir söz vardır oırtaya çıkan oynar gibisi denize giren ıslanır bundan kaçış yok sizede katılıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #516 : Ağustos 07, 2007, 14:02:22 »
Mustafa Bey hoş geldiniz   epeydir yoktunuz? Ekmek elden su gölden cumhuriyeti nasıl iyi olur mu?
Bu da sorulur mu?  

Bir haşema olayı almış gidiyor  Bırakın istediğini giysin insanlar!!! Tabiri caizse her koyun kendi bacağından asılır.  
Eğer bir gün gelir de başımı kapatırsam, haşema giyeceğime, hiç denize girmem daha iyi, hoş şimdi de girmiyorum ya! Temiz deniz mi kalmış Türkiye'de? Ortalık mikrop kaynıyor!!! Hepatit A-B-C, AİDS, Mantar,
En iyisi ben almayayım daha iyi  

Sizce gönül rahatlılığıyla denize girilir mi???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
« Yanıtla #517 : Ağustos 07, 2007, 14:08:42 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven

Eğer bir gün gelir de başımı kapatırsam, haşema giyeceğime, hiç denize girmem daha iyi
[/quote]

yasemin hanım. bu sözünüze katılıyorum. ama temiz deniz var. ege ve akdeniz'de denize girmek için çok ideal yerler var. denizin temizliğinden çakıl taşlarının parlaklığını farkediyorsunuz hatta.

alttaki : coşkun nerde?  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #518 : Ağustos 07, 2007, 14:14:10 »
uzun bir tatile çıkmış sanırım.ortalarda görünmediğine göre

artık ortalık o kadar bozuldu ki tatilimi geçirdiğim sakarya karasu da sakallı şalvarlı adamlar plajda bize vaaz vermeye kalktılar.

alttaki bu gibi olaylar karşısında ne düşünüyorsun?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #519 : Ağustos 07, 2007, 14:30:00 »
Biraz öncede dedim ya herkesin farklı bir din görüşü var, ister katılırsın ister katılmazsın. İster inanır, ister inanmazsın! Dayatmayla, zorla hiç birşeyin olmayacağı gibi vaaz da, din de olmaz. O manevi güç, bir kuş misali yüreğine gelir konar, her düşüncende, her tavrında allaha bir kat daha yaklaşırsın bu durum içten gelecek! Allah kısmet ederse tabii !!! Herşeyi ölçüsünde, aşırıya kaçmadan, insanları yasaklar koyup, dinden uzaklaştırmadan yapacaksın!!! Sen doğru yolu göstereceksin, o gelirse zaten sendendir! Ama gelmediyse neden gelmiyorsun diye nedenini, niçinini sormuyacaksın! Ne demiş peygamber efendimiz (sav) Yakınlaştırın, uzaklaştırmayın!

Şu günlerde arabanızda hangi müziği dinliyorsunuz?