Yedim eheh
Browni yediniz mi ?
yedim haa bu arada ülker ile eti arasında browni savaşı varmış haberiniz varmı ?
yok ne savaşıymış bu yahu ?
Rekabet savaşıdır!
En iyisi evde yapılan browni, temiz ve katkısız nede olsa
Diz üstü bilgisayar da en iyi marka??? Hangisi?
hepsi çünkü hepside toplama işin gerçeği hiçbiri kendi sistemini üretmiyor sadece montaj yapıyor aslında bilgisayar sektörü marka olanaların sadece artısı şu üretilirken belli bir testten geçmesi başka fark yok sony hp vestel lg bunlardan bir kaç tanesi
Kullanmıyorum ama bir bilgisayarcı olarak tavsiye etmem. Alacaksanız ASUS yada DELL alın. Para durumunuz iyiyse (ucuzdan pahalıya doğru) Toshiba, HP yada Sony Vaio.
Akşamları evde otururken boş boş, bir anda aklına gelen bi çılgınlık olup hadi şunu yapalım dediğin oldumu? Olduysa ne yaptın?
evet herkesin olur gece gece aklıma gelen delilik denilebilen şey şu pizza yemek saat önemli değil
ya siz
Hmm vallahi benim aklıma bir çok saçma fikir geliyor gecenin bir yarısında Sultanahmet Köftecisinde köfte yemek, Denize girmek gibi..
Pazar Sabahı erken mi kalkarsın ?
herhangi bir programım yoksa (piknik gibi, gezi gibi) evet biraz tembellik yapmayı severim. Ama bu yine 9.5'ğu geçmez.
Uykuyu sever misiniz?
Uykuyu çok severim özellikle işe gideceğim haftaiçi günlerde ama enteresandır pazar sabah 7 de gözüm açılır dön allah dön.. Demekki ben normal değilim
Alttaki Günlük Uyku süren ne kadar ?
evet kurarım ama pek riayet edemiyorum
ya siz
Dakik olarak muhakkak uyanacağım bir şey olursa evet saati kurarım. Ama değilse zaten erken uyanırım gerekmez, saatin sesi zira başımı ağrıtır
Bazı insanlar, duygularını neden belli etmezler?
oldukları gıbı gorunmekten korkarlar da ondan.
peki insanlar neden ölümden korkarlar?
Bence hayatın tüm çirkinliklerine rağmen, yaşamak güzel de ondan!
Sizce neden?
öbür tarafa hazırlığı az olduğuna inandığı için
ya siz ne düşünüyorsunuz
Bence insan tam olarak bilmediği herşeyden korkar tabi bunun dereceleri vardır Ölüm korkusu bunların zirvesindedir. Ancak İbadet belki bu korkunun şiddetini azaltabilir inananlar için...
Ölümden sonraki hayatında yine çalışacaksın deseler hangi işi yapardın ?
boş gezenlerin defterini tutardım
yaz siz