0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babamın benim ve kardeşimin büyüdüğünü an ve an izlemesini gerçek tam bir aile olmayı çok isterdim off neyse çok kendimi kaptırdım küçük emrah gibi konuştum sanırım cep telefonundan bile foruma girip saçmalayabilen tek insanım.. [/quote]Estafurullah! (Anneniz yaşıyormu bilmiyorum inşallah yaşıyordur) Allah annenize ve sizlere biraz öncede dediğim gibi; uzun ömürler versin birbirinize sıkıca kenetlenin, sahip çıkın. Sanırım babanızda bunu isterdi diyecek söz bulamıyorum. İnanın hakikaten üzüldüm dediğim gibi hayat herşeye rağmen devam ediyor. Siz önce kendiniz sonra aileniz için ayakta durmalıyım, yaşamalıyım, sağlıklı ve mutlu olmalıyım demelisiniz.Şimdi Tatil yerinde babalı aileleri görüp duygulandınız galiba. Bu yüzdende eski günler aklınıza geldi. Üzüldünüz. Durumu tahmin edebiliyorum. Serkan Bey, her an bizler için kayıp biliyormusunuz? Şu an oradasınız, tatildesiniz. Sizin gibi babasız, babası hayatta olupta, benim kızım gibi babasız bir çok insan yaşıyor bu hayatta. Dediğim gibi hayat yinede öyle veya böyle, bir şekilde devam ediyor. Bugün bir daha yaşanmayacak. O zaman bugünün keyfini çıkarın. gezin, eğlenin, hep acıyla yaşanmıyor. Tabiki acılar, hele büyük acıları bir başka acı ama yinede hayata güzel yönleriyle bakmalısınız. Bu düşünceleri bir kenara koyun şimdi. Tatilin keyfini çıkarın! Söyleyin bana Gökçeada güzel mi?
Kafa dinlemek için ideal. Küçük bir rum pansiyonunda kalın ve bol bol şarap için. Havuç meyvemidir sebzemidir?[/quote]Sebzedir! ama meyve gibi de yiyebilirsiniz! Havuç aynı zamanda a vitamini yönünden zengindir. yanlız bu vitamine dönüştürmek için yanında çok az yağla birlikte alınması lazımdır! (A vitamini yağda erir.)Peki şarabın vucuda faydası var mı?