0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bekarken mantıksız ama evlenince mecburpekala internette en ucuz mal hangi sitede[/quote]İnternetten pek alışveriş yapmam.Bu konuda bilgim yok. Yakınımda bir market var oradan alıyorum. Aşağı yukarı piyasayla aynı Sizin bildiğiniz bir site var mı?
Terletiyor İnternetten alış veriş yapacakmısın artıkın?[/quote] Allah korusun elime ayağıma bir şey olurda eve bağımlı kalırsam olabilir! ama Sirkeci: Doğubank, Altın Han, Mecidiyeköy yakınımdayken biraz zor. Alacağım şeyi görmem lazım!Mal görmeden alınır mı?
İnternet sayfasında görüyosunuz ama o sitelerin yerleride zaten İstanbulda. Sizo yönden şanslısınız bizim buralar pahalı. Bu nedenle İnternetten alıyoz. Gelince elimize alıp inceliyoz. Hatta 2-3 güb kullanıp iade ediyoz beğenmezsek. Bu forumu tercih etmenin nedeni ne?[/quote](Beğenmezseniz iade etme işi güzelmiş. Söyleyin ben size istediğiniz ürünü kargoyla gönderirim.)Bu forumdan pozitif elektrik alıyorum. Yöneticileri ve üyeleri hepsi kaliteli insanlar! Arada tatsız durumlar olsada bir şekilde çözüme ulaşıyor. Ben burada olmaktan mutluyum, hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız, iyi varsın toyotaclubtr!Sizce de öyle değil mi?
Coşkun ve Tuba geri dönerlermi?[/quote]ben döndüm. mertol bey kabul etmemiş. ama coşkun'u bilmiyorum. benim için iyi oldu. biraz pişmanlık yaşamıştım. burdaki sıcaklık çok hoşuma gidiyordu. bu sıcaklığı yitirmeyelim. elveda konusuna ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum.bu sıcaklığı neye borçluyuz alttaki?
Babamın vefatı.. ve yakın zamanda serettiğim Babam ve Oğlum filmi., bu dünyada insanın yokluğuna alışamayacağı bişey varmı ?[/quote]Başınız saolsun kardeşim inan çok üzüldüm.O filmi bende seyrettim sanırım aynı duyguları yaşadık.Sanırım yok oldukça insan alışmaya başlıyor.