0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en fazla 3-5 kere geçerim. bunun için bile ogs-kgs mi almam gerek. eğer öyleyse nasıl temin edebilirim.
Arkadaslar is bankasından Yeni OGS cihazi aldimKGM sitesinde arac siniflari ve nereye yapistirilacagi konusunda bilgi varhttp://www.kgm.gov.tr/Sayfalar/KGM/SiteTr/Otoyollar/OGS.aspxAma toyota icin yok, bende emin olamadimAtermik olmayan camlarda cihaz camda her bölgede çalışmaktadır diyor, resimlerlede analtiyorBenim aracta dikiz aynası arkasında siyah benekli bolge varBurada far ve yagmur sensorleri var, model elegantSimdi ben nereye yapistiracagimLutfen bu araca yapan ve sorunsuz gecen arkadaslar yazsinAyrica internette ve KGM de toyota icin bilgi olmamasi beni cok sasirtti
bende OGS var ama çirkin görünüyor diye cama yapıştırmadım... sigara küllüğünde duruyor, geçiş yaparken elimde camın oraya doğru tutarak geçiyorum,bugüne kadarda okumamazlık yapmadı...
Bence de en güzel bu. Böyle yapan çok kişi biliyorum. Bu arada köprü geçişlerinde ve özellikle bazı saatlerde, kesinlikle Kgs ile Ogs'ye nazaran daha hızlı geçiş yapılabiliyor.
nasıl yani ya :Dogsde kuyruk olup kgs mi akıyordu? çok mantıksız değil mi ?