Hakan Bey Merhaba ;
Türkiye genelinde hizmet veren , kurumsal firmalardan lpg alımına dikkat etmemiz gerekiyor. Bir çok firmanın deposu , filitresi yetersiz olabilir bu tip kirli yakıtlar sisteme zarar verebilir. Bu nedenle periodik lpg bakımlarına dikkat etmemiz gerekiyor. LPG nin kalitesi anlamında ise en kaliteli lpg Cezayir gazıdır. Bu gazı hangi firmalar satar onu araştırabilirsiniz

Birde Rus gazı sata firmalar var , bu gaz ise nispeten Cezayir gazına göre daha kalitesi düşük bir gazıdır. Selamlar...
Mehmet Bey iyi günler. İki aydır BRC MY 11 kiti kullanıyorum. Çok şükür iyiki BRC taktırmışım. Benim sorum şu. LPG dolumunu Shell, Petrol Ofisi ve Türkiye Petrollerinden yapıyorum. Ama çok ucuza LPG satan yerler var. Ucuz LPG'nin aracımıza ya da LPG kitimize zararı var mıdır? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler.
Mesaj Birleştirildi: 02 Oca, 2016 09:39
Oğuz Bey Merhaba ;
Arıza kodunu bana söyleyebilrseniz net cevap verebilirim . Lakin ne olduğunu görmeden silip tekrar ayar yaptılar ve sorun düzeldi ise muhtemelen yakıt karışım oranı arızası yaşandı ( P0171- P0172) . Bu ilk kalibrasyonun hatalı olduğu anlamına geliyor.
İlk etapta şayet iş doğru yapılsaydı böyle sorunlar yaşanmazdı. Geçmiş olsun , arıza tekerrür ederse lütfen arıza kodunu bana buradan bildiririn %100 net cevap vereyim.
Mehmet Bey Urfada yeni çıkan brc s 32 kitinden montaj yaptırdım.öncelikle kit hakkında sizden görüş almak istiyorum.Montaj sonrası ayar yapıldı aradan birkaç saat sonra arıza lambası ve vsc lambası yandı tekrar bayiye geldim arş tekrar kalibrasyona alındı şimdilik bir şey yok ama endişelenmeye başladım corollalarda böyle sorun oladığını söylemişlerdi usta ilk etapta böyle hatalar olabileğini söyledi acaba doğrumudur. bizleri aydınlatırsanız sevinirim.
Mesaj Birleştirildi: 02 Oca, 2016 10:13
Şaban Bey Merhaba ;
Sorularınıza cevap vermekle beraber benim bu konu ile ilgili düşüncem '' bu sistemin revizyonu ile uğraşmayın '' . Hem zaman hem de maddi kayıp olacaktır ve üstüne %100 randımanlı çalışmayacaktır. Selamlar...
1. evet takılabilir
2. Dışarıdan alabilirsin
3. Yıllardır lpg işi ile uğraşan lpg servisleri bile yeterli programlama yapamazken sizin bunu yapmanız zor olacaktır.
4. Regulatörlerin ısı sensörleri birbirine uygun ise takılabilir.
2006 model 168 000 km de 1.6 LPG li corolla aracımın sibop problemini çözdükten sonra lpg de net bellı baslı problemler ortaya cıkmaya başladı. benzınde en ufak rolentı dalgalanması stop etme titreme vuruntu yok. devir sabit 650 lerde. fakat lpg de devrin 400- 1200 arası dalgalanması stop etmesi ve lpg ye geçişte eğer ki o an sehır içi istanbul trafiğinde dur kalk yapıyorsanız zaman zaman gaza basmıyorsanız yada cok az 1. cı viteste 1000 devirlerde iseniz stop etme durumları söz konusu.aracım son 80 000 i lpgli olarak kullanılmış. biraz arastırdığımda her sıkıntının BİRDEN çok sebebi olacağı gibiyine BİRDEN çok her lpg donanımlarında da arızalı olacağını gördüm. AMA esas sorun lpg kitimin BAYKAN marka diye piyasada tutunamamış italyan malı olması. yedek parça sıfır. yetkili servis diye bişi yok. tamamen ortaya karışık bişiler yapmam lazım.
SORU-1 bakım a enjektörlerden girmek istiyorum. temizlik için uğraşmaya gerek yok sonucta 6 yıldır kullanılan 80 bın km dir çalısan bir sistem. üzerinden çıkan baykan enjektör lerin yerine atikerin yada diğer markaların enjektörlerini takabilirmiyiz. randıman alabilirmiyim.
SORU-2 internet sitelerinde bu parçalar 100-150 tl arasında ama serviste atiker bile en az 250 tl cekıyor. bu ürün dışardan alınması mantıklımı
SORU -3 baykanın programını bulsam kendim halledebilirmiyim. yada programla enjektör secimi mevcutmudur.
SORU-4 eger enjektörle işi sonuçlandıramazsam. REGÜLATÖR denen parçayı da değiştirmek istiyorum. regülatörüde yine farklı bir marka takabilirmiyim. yada taktırabilirmiyim
Mesaj Birleştirildi: 02 Oca, 2016 10:15
Kadir Bey Merhaba;
Öncelikle BRC dönüşümünde firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , aracınızı güzel günlerde kullanmanızı temenni ederiz.
BRC bakım periodu yılda 1 ya da 10.000 km'de birdir. Haftasonu gelmeyi düşünüyorsanız lütfen randevu alınız. Hafta içi geldiğinizde yarım saat içerisinde aracınızın bakımı bitecektir. Bakım ücretimiz 70 TL 'dir .
Çorum'dan selamlar

2015 corolla multidrive s araca, temmuz sonunda, bayiden teslim almadan önce Çorum özençler'de BRC takıldı.
Araç şu anda 8500 km de. 10 bin bakımı için Çorum'a gittiğimde, BRC özençler'e de gitmem gerekir mi? Giderken randevu almak gerekiyor mu?
BRC kitin bakım periyodu nedir?
Araçta hiçbir sorun yok. LPG de sorun yok. Çok memnunum 
Bakım ücreti nedir?