0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İkinci kareyi çekerken çocuk bana bakıp gülümsüyordu.Fotoğrafı çekildiği için olsa gerek.Onun öncesinde o babanın kavaşktan bir geçişi varki ben gözümü kapadım zaten.Mecburen arabanın burnunu fazladan anayola çıkardım ki gelen Passat şerit değiştirsinde çarpmasın diye.Adamın güvenliğini bile ben düşünüyorum. Başka bir olayda sabah yaşadım.Kavşakta olduğum tarafa yeşil yandı ve hareket ettim.Karşı tarafa geçtim ki hoop sol taraftan bir Skoda Favorit üstüme üstüme geliyor.Çarpmasın diye durdum ama o da ne şoför bana el hareketi yapıyor "durma devam et" diye.Camı açtım "hayırdır? Yeşil bana yanıyor,artisliği sen yapıyorsun" diye.Dışarı çıkan kafasını içeri aldı gitmemi bekledi.Tam oniki saat sonra yine aynı kavşak,ben bu sefer sabahki istikametin tam tersindeyim ama adam yine aynı yerden.Bana yşil yanarken bu beyefendi yine kendisine kırmızı yanarken önüme kırdı.Adam potansiyel bir kuralsızlık abidesi.Bu sürücüye ne yapmalı,ne etmeli?A Aracın kapısı açılır,erkek yolcular iner ve tozunu silkelerB Aracın kapısı açılır,bayan yolcularda erkeklere dahil olur yine toz silkelenirC Sürücü en yakın nakil hastanesine nakil edilir ve yepyeni bir beyin takılırD Tozuda silkelense,beyinide değişse tövbe billah adam olmaz buE Hepsi
Özcan, bundan çok daha vahim manzaralar gördüğüm için (baba+anne+3 çocuk) bu kareler bana masum bile geldi diyebilirim maalesef. Bu arada senin Fuşyat da olan biteni hayretle izliyor gibi çıkmış
Haklısın, önemli olan geçmişten ders çıkarabilmek. Allah beni bir daha bu durumlara düşürmesin. Ama çektiğin resimler sosyal açıdan bir çok insana ders verebilecek nitelikte. Seni bu duyarlılığından dolayı tebrik ediyorum.
hiç işte özcan bey lüzumsuz panik yapmış....
Ohoooo siz de abartmışsınızzzz.. Bir de şuna bakın:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))o zaman sığırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/7899/15250475/1/gorenler-reklam-sandi.aspxkötü imaj budur
Aslanım avensis, nerelere çıkıyor şuna bak. Abisi Land Cruisere özenmiş galiba
yahu geri geri 10 merdiven çıkabilen başka C sınıfı var mı
Avensis C değil bilakis D segmentinde olan bir araç Bayanıda kutlamak gerek.Büyük başarı bence yaptığı...
ben açıkçası yadırgamadım, karaman da çok sık görülen bir durum...
Bizim corolla lar e mi oluyo .
Z segmentinde de olduguna dair duyunlarım var.Ama bende pek emin değilim Vedat
bi ara segmentsiz araç diyorlardı ama ne derece doğru bilmiyom artık
Naptınız yaa z'ye kadar düşürdük sonra baktık segmentsiz olduk
Harf sona doğru ilerledikçe araç daha da büyür.Bundan kelli Z segmenti araç en büyük araç demektir Ercü...