Gönderen Konu: Benzin Istasyonları Arasındaki Fiyat Farklılıkları Hakkında Opet Ten Aldığım Açıklama  (Okunma sayısı 4197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Sayin Abdurrahman Aslan,

Oncelikle hassasiyetiniz icin tesekkur ederiz.

01/01/2005 tarihinden itibaren Devletimizin almis oldugu “Serbest Fiyatlandirma” karari ile istasyonlarimiz akaryakit fiyatlarini kendileri belirlemektedir.

Opet Petrolculuk aleyküm selam  olarak istasyonlarimiza (internez sitemizde)sadece fiyat tavsiye edebildigimiz icin fiyatlandirma konusunda bir yaptirimimiz bulunamamaktadir.

Daha detayli bilgi almak isterseniz 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk aleyküm selam
Musteri Hizmetleri
444 6738

--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: opetform@opet.com.tr [mailto:opetform@opet.com.tr]
Gönderilmiş: Sal 12-Haz-07 22:41
Kime: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Konu: MUSTERI ILISKILERI FORMU

OPET MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ FORMU
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgiler
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adı : Abdurrahman
Soyadı : ARSLAN
Adres : Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli
Fax :  
İstasyon Adı : Ertaş İnşaat Petrol MErkez DENİZLİ
Şikayet Tipi : Fiyat
Problem Tanımı : fiyatın yüksek olması

Söz Konusu Ürün : 95 oktan kurşunsuz benzin

Açıklama : iyi çalışmalar Denizli Opet Ertaş İnşaat Petrol Ürn.Tic.Ltd. şirketinden 09/06/2007 günü 0242 fiş nolu aldığım 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı 3,02 YTL olarak geçti. ama bir gün önce Denizli Merkez Opet Başpet Petrol den 08/06/2007 tarihli 136 sayılı fiş ile aldığım kurşunsuz 95 oktan benzin fiyatı 2,98 YTL idi. 09 haziran da sitenizde de denizli merkezde satış fiyatınız 2,98 YTL idi. iki benzinlik arasında böle bir fark olabilir mi tek bir fiyat politikası uygulamıyor musunuz? genelde denizlide gördüğüm tek bir fiyat politikası olduğu. konu ile ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim.  
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Toyota Club Türkiye

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
buneya bı bu eksıktı valla hiç haberım yoktu demek fiyatlar farklıymış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Alıntı yapılan: Abdurrahman ARSLAN
Sayin Abdurrahman Aslan,

Oncelikle hassasiyetiniz icin tesekkur ederiz.

01/01/2005 tarihinden itibaren Devletimizin almis oldugu “Serbest Fiyatlandirma” karari ile istasyonlarimiz akaryakit fiyatlarini kendileri belirlemektedir.

Opet Petrolculuk aleyküm selam  olarak istasyonlarimiza (internez sitemizde)sadece fiyat tavsiye edebildigimiz icin fiyatlandirma konusunda bir yaptirimimiz bulunamamaktadir.

Daha detayli bilgi almak isterseniz 444 6738 numarali Opet Musteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz.

Saygilarimizla,

Opet Petrolculuk aleyküm selam
Musteri Hizmetleri
444 6738

--------------------------------------------------------------------------------
Kimden: opetform@opet.com.tr [mailto:opetform@opet.com.tr]
Gönderilmiş: Sal 12-Haz-07 22:41
Kime: Opet Çağrı Merkezi (Opet)
Konu: MUSTERI ILISKILERI FORMU
OPET MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ FORMU

Bilgiler
Adı : Abdurrahman
Soyadı : ARSLAN
Adres : Milli Eğitim Müdürlüğü Denizli
Fax :  
İstasyon Adı : Ertaş İnşaat Petrol MErkez DENİZLİ
Şikayet Tipi : Fiyat
Problem Tanımı : fiyatın yüksek olması

Söz Konusu Ürün : 95 oktan kurşunsuz benzin

Açıklama : iyi çalışmalar Denizli Opet Ertaş İnşaat Petrol Ürn.Tic.Ltd. şirketinden 09/06/2007 günü 0242 fiş nolu aldığım 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatı 3,02 YTL olarak geçti. ama bir gün önce Denizli Merkez Opet Başpet Petrol den 08/06/2007 tarihli 136 sayılı fiş ile aldığım kurşunsuz 95 oktan benzin fiyatı 2,98 YTL idi. 09 haziran da sitenizde de denizli merkezde satış fiyatınız 2,98 YTL idi. iki benzinlik arasında böle bir fark olabilir mi tek bir fiyat politikası uygulamıyor musunuz? genelde denizlide gördüğüm tek bir fiyat politikası olduğu. konu ile ilgili bir bilgi verirseniz sevinirim.
[/quote]

evet banada böyle farklı fiyatlar denk geldi

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
abi alıntı yapma yaff sayfayı kaplıyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Opetten yerinde bir açıklama gelmiş.İstasyonlar fiyatlarını kendileri belirliyor yalnız uymaları gereken tek büyük kural istasyon girişlerinde yakıtların fiyatlarını belirtmeleri gerekiyor ve pompa fiyatlarıyla aynı olmak zorunda.Aksi taktirde yüklü bir miktar ceza uygulanıyor diye biliyorum
60. Hükümet Milliyetçi Hareket !

Bolu/Gerede

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Abdurrahman bey Denizli Milli Eğitimde ne işle meşgulsunuz. Bende Rize İl Milli Eğitimde görevliyim.

0,04 gibi bi oranda fazla büütülecek bi şey deel ama olmaması lazım. sonuçta şirket aynı şirket ve tek fiyat olmalı. Bende aralarında 50 km mesafe bulunan 2 opet istasyonundan aldım. 2.380 e biri 2.410  a da diğeri eurodizeli satıyodu.  Sonradan fark ettim ama bi şey de demedim. Hangisine denk gelirse ondan alıyom.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
benim için de uyarıcı bir bilgi oldu. bu konuda haber verdiğiniz için teşekkür ederim. genelde fiyatlara bakmadan alıyorum. sabit fiyat uygulaması olduğunu düşünüyordum hep.
uyarınız için tekrar teşekkürler.
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Abdurrahman bey Denizli Milli Eğitimde ne işle meşgulsunuz. Bende Rize İl Milli Eğitimde görevliyim.

0,04 gibi bi oranda fazla büütülecek bi şey deel ama olmaması lazım. sonuçta şirket aynı şirket ve tek fiyat olmalı. Bende aralarında 50 km mesafe bulunan 2 opet istasyonundan aldım. 2.380 e biri 2.410  a da diğeri eurodizeli satıyodu.  Sonradan fark ettim ama bi şey de demedim. Hangisine denk gelirse ondan alıyom.
[/quote]

İsmail Bey İl Milli Eğitim de teftiş şubesinde Veri hazırlama kadrosunda çalışıyorum. (16 ay kadar şef vekilliği yaptım aynı şubede)  

siz hangi birimde çalışıyorsunuz?

aslında fiyatta çok fark etmiyor ama bende sabit fiyat uygulaması olduğunu düşünüyordum ve ondan dolayı opete böle bir mail attım.

[quote=Tuba Akkır Kandemir]
benim için de uyarıcı bir bilgi oldu. bu konuda haber verdiğiniz için teşekkür ederim. genelde fiyatlara bakmadan alıyorum. sabit fiyat uygulaması olduğunu düşünüyordum hep.
uyarınız için tekrar teşekkürler.
[/quote]

rica ederim Tuba Hanım.
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi

ALINTI
siz hangi birimde çalışıyorsunuz?[/quote]

Bende Rize İl Milli Eğitimde Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Sizde de arkadaşlarımız var.  Selamlarımı söyle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
bu adamlar çok komik yaaa  serbest fiyatlandırmaymıs mıs mıs tabi cadde migros shell de 3.02 olan bostancı koprusu shelde .2.99 herkes nerde ne satacagını ii biliyo
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
bu olay çok uzun süredir var.artık bize en ucuz ve iyi akaryakıt hangi istasyondaysa onu arayıp bulmak kalıyor...