Arkadaşlar bugün garanti bankasındaydım. Motorlu Taşıtlar Vergisi hakkında kampanya olduğunu, Garantiden MTV'yi ödeyenlerin 1 Eylüle kadar SONAX'ta 250lira olan boya korumayı 125'e yaptırabileceklerini söylediler. Ne sonaxla ne de garantiyle ilişkim yoktur:) Nereye yazacağımı bulamadım moderatörlerimiz kızmazsa sevinirim.

Reklam yapıyor gibi algılanıyorsa moderatörlerimiz silebilir.
Detaylı bilgi;
http://www.sonax.com.tr/content/pages/announcements.asp?id=46
Arkadaş ben anlamıyorum bu sonaxı daha yeni bitti kampanya orda da 150 liraydı o kampanyada 2 ay surdu. Boyle kampanya yapcagına fiyatı hep 150 lirada tutsa ne fark etcek ki
Enes bey link güzel olmuş, yukarıya copy paste yapayım:)
Kemal bey tezgah derkan? Yani yaptıkları iş aldıkları paraya değmiyormu
Tezgah şu: adamlar fiyatı yüksek tutup, böyle kampanyalarla ilgi çekmeye çalışıyorlar, millet te ucuzladı diye saldırıyor, aslında hakkı 125 , aynı cilayı 2 saatini harcayıp kendin atsan 50 Tl, ayrıca işçilikleri asla tetmin etmiyor beni, kendi yaptığım içime siniyor
Benzer bir mesaj da başka bir bankadan gekdi bana, MTV ödemesine 4 taksit, 1 ay erteleme, bonus olarak da Ziebart'dan ozonlama ücretsiz, boya koruma ise % 30 indirimliymiş. Yaşadık valla
Tezgah şu: adamlar fiyatı yüksek tutup, böyle kampanyalarla ilgi çekmeye çalışıyorlar, millet te ucuzladı diye saldırıyor, aslında hakkı 125 , aynı cilayı 2 saatini harcayıp kendin atsan 50 Tl, ayrıca işçilikleri asla tetmin etmiyor beni, kendi yaptığım içime siniyor
Kemal abi sadece cila atmıyorlar sadece cila olsa haklısın
pas pas seti de hediye veriyolarmış ayrıca...
garanti kredi kartı kabul edilmiyor ama, illa hesabın olacak.
Kemal abi sadece cila atmıyorlar sadece cila olsa haklısın
inanki sadece adını değiştirmiş "boya koruma" yapmışlar, zaten cila demek boya koruma demektir, kaç kere izledim , tek yaptıkları cila atmak
inanki sadece adını değiştirmiş "boya koruma" yapmışlar, zaten cila demek boya koruma demektir, kaç kere izledim , tek yaptıkları cila atmak
Kemal abi bende aracıma boya koruma yaptırdım ve 8 saat başında bekledim sadece cila değil bundan eminim

ben aracıma kendimde cila attım ama iyi bir boya korumayla bir değil. Bikere cila ile arabadaki ince cizikleri alamıyorsunuz. Ama hemen hemen her yer boya koruma yapmadan önce araçtaki ince cizikleri polisaj makinasıyla temizliyorlar
bende temizliyorum, arabamda fazla çizik olmadığı için pasta kullanmıyorum, önce "strech remower" yani çizik giderici cila atıyorum, sonrada normal cila, araba ışıl ışıl valla
Cizik yoksa ona bişey demem ama sonuçta bi süre sonra bez çizikleri bile insanın gözüne batıyor onların düzeltilmesi için ben yılda 1 kez boya koruma yaptırırım
bence yaptırma , o polisaj makinalarıyla yapılan işlem boyanın bir katını alıyor,
kendin cila at çok daha sağlıklı, cila atmak yotucu geliyorsa makinayıda alabilirsin koçtaşta 39 tl
bence yaptırma , o polisaj makinalarıyla yapılan işlem boyanın bir katını alıyor,
kendin cila at çok daha sağlıklı, cila atmak yotucu geliyorsa makinayıda alabilirsin koçtaşta 39 tl
Yaptırdım bile artık çok geç
nakittemi almıyorlar
hayır, anladığım kadarıyla sadece internet şubesinden havale ile öderseniz bu kampanya geçerli...