Gönderen Konu: İmdat!  (Okunma sayısı 1408 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
İmdat!
« : Haziran 20, 2007, 20:20:55 »
Arkadaşlar merhaba,

Kısa bir süre önce almış olduğum 2006 sol hb aracım ile ilgili 2 sıkıntım var. Bunlardan birincisi yol bilgiayarı iyi hoş fakat işe giderken kullandığım kısa sürelerde radyoda yayınlanan ekranda yazıları görmek istiyorum. yani bilgisayarı kullanmak istemediğim zamanlarda radyo yazılarını görmek, kullanmak istediğim zaman ise bir tuşa basarak ekranda değerleri takip etmek istiyorum. böyle bir seçenek yokmu aracımızda bu birinci sorum..

ikincisi plakalık ile ilgili..sağ tarafından yol bozuksa titreşim yaparak ses çıkartıyor. daha önce bant ile  yapıştıranları okumuştum fakat kesin çözüm olmuyor bir türlü (yapan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla). bende farklı bir çözüm uyguladım ve mobilyaların altına çizmesin diye yapıştırdığımız kalın keçe koydum. sesi n küçük titreşimlerini kesmem ile birlikte tam olarak bir çözğm sağlayamadım. titiz biri olduğumdan plakadan gelen ses beni psikopat yapıyor.  çözümü olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Teşekkürler.

Bürkan

Toyota Club Türkiye

İmdat!
« : Haziran 20, 2007, 20:20:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
İmdat!
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2007, 20:50:26 »
yol bilgisayarındayken radyo tusuna(fm) basarsanız radyoyu gosterir .  tekrar basarsanız fm2 ve fm3 e gecer.
radyo dinlerken  yol bilgisayarı tusuna basarsanız yol bilgisayarı degerlerini gosterir.

Benim plakamdan herhangi bir ses gelmiyor, servise giderseniz baska bir plakalık takarlar.
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
İmdat!
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2007, 08:17:12 »
Plakalık konusuna gelince aynı olay benim başımada geldi plakalıkları çıkartın soğuk slikon veya çift traflı
bantla yapıştırın daha ses falan gelmez
2006 COROLLA SOL HB AT
2008 MAKYAJLI KASA AVENSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • www.ciftciguzeli.com
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
İmdat!
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2007, 22:10:11 »
Bu sabah işe giderken radyo ve yol bilgisayarı olayı çok hoşuma gitti..cumartesi de plakalık olayına gireceğim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bürkan