0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman Bey, hoş geldiniz . Forumumuzda bir tanışma bölümümüz var. Sizi oraya davet etsek, biraz tanısak, inanın daha verimli cevaplar alırsınız .
Selam arkadaşlar forumda yeniyim, bugün üye oldum, benim sorunum arka hoparlörleden birisi patlak sanırım, ve değiştirmek istiyorum acaba ölçüsü hakkında ve marka olarak tavsiyeleriniz nelerdir birde bunları nasıl sökebiliriz yerlerinden, ben kapıları kontrol ettim ama hoparlörler kapıdan nasıl çıkartabileceğimi anlayamadım bu arada aracım Corolla 2003 vvti sol modeli şimdiden değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.
Özür dilerim tanışma bölümünü atlamışım farkedemedim.
Estağfurullah, özür ne demek? Yardımcı olmak için yazdım .
Yardımcı ol arka hoparlör cmleri ne
ön arka 16CM yuvaya sahip ama ön kapılardakiler 16cm takılmış, arka kapılardakiler ise plastik çerçeveli 13cm lik hoperlör takılmış, orjinali sökülücekse ortaya çıkan delik 16cm.