0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat çok teşekkür ederim iyi dileklerin için kız çocukları çok tatlı oluyor bakalım kısmet Rabbim banada bir kız çocuğu bağışlarmı
Evett gencler biriken sorulari dosya yapip soru basi 3 tl fotolu anlatimli sorunlar icin 6 tl birakarak danisabilirsiniz
vay kardeşim hoşgeldin. kız çocuğumu? önce tuningci bi genç yetiştirmek lazım allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.şimdi de ne çalışılır ya
Aminnn aminnn kiz olsun yegenim yoksa kirve olcaz diye soz verdik Ne mecbur doncem abi aksine israr ediyolar gitme kal diye ama Saka bi yanada simdiden ozledim ya daha safak 49 La ben Turkiyeye geleyimde hesap mi sorcan ne sorarsan sor serbest
Mesut abi tekrardan aramıza hoşgeldin.Eşin ve sana ömür boyu mutluluklar dilerim Benımde hafiften sorularım birikmişti
Mesut abi hoş geldin yokluğun sitede belli baya şu t-shirt işine cidden el atman lazım ledli klimalı janjanlı şeyler fikirler sunarlar dedi hadi hayırlısı yapalım senin fikirlerini bekliyoruz. Allah bi yastıkta kocatsın mutluluklar dilerim. Kız çocukları gerçekten çok sevimli oluyor daha yaş erken ama bende bi kız istiyorum açıkçası
Evlat işi cinsiyetten ziyade geleceğine bakıyor . Sende farkındasındır zaten.Bir büyüğüm yazmış."Baba erkek evlat ister, dua eder. Allah ona Hz.Meryem iffetinde(Kur'an da, Hz.Meryem en iffetli kadın olarak geçer) bir kız evlat verir."Allah hayırlısını nasib etsin .Ahmet Can, V12 ye biniyosun galiba orda. Önceki araç iyiydi. Bu bindiğin neyse değiştir onu
Teşekkür ederim Ercüment T-Shirt konusuna el atalım atmasınada çok fazla fikir atılmış yine ortaya güzel bişeyler yapılabilir ancak her baskı ekstra maliyet demek, T-Shirte eklenen her yazı maliyeti arttırır, bu maliyeti düşürmek için çok fazla sayıda yaptırmak lazım, ben kendi forumum için daha önce T-Shirt hazırlatmıştım örneklerini forumda paylaşırım
Mesut abi allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah... Resimler harika. Heleki aydın abinin yaris'e bitiodum bende bi yarisseverim sonuçta kızından tatlı olmasın araba canavar Sondan bi önceki resim çok hoşuma gitti böle açmış camı gözlerini göstermiş bi tek arkaya bakıyo.. Yemin ederim duvara asılacak fotoğraf.2 mutlu güzel aile . Allah nazarlardan saklasın
Hoş geldin Mesut abi belli balayı yaramış pozitif enerjın buralara geldı yahu
hoşgeldin mesut, seni ve eşini tekrar tebrik ederim... fotolarada gerçekden güzel çıkmış...
hepiniz çok güzelsiniz.... ya şu kızın fotolarını koymayın diyorum nazar değecek allah korusun....
Koymayın olurmu hiç; sitedeki en güzel varlık, ayrıca kimsenin nazarı değmez , her birimiz öz kızımız gibi seviyoruz ayvin'i
Nikah Memuruna evet demeden önce iyice düşündünmü Tebrikler Mesut; Eğer dilemekle oluyorsa herşeyin en güzelinin sizin olmasını dilerim,Bu arada izmire yolunuz düşerse misafirimsiniz, mutlaka beklerim
evet kardeşim özledik tabii en çok oktay özledi sanrıım
Sanada yaranilmiyo be Sana topluyodum paralari dugun dernek dedim adam masrafta ama nerdee Abi bu arada amerikada para kazanamayana ne derler bilemiyorum artikin...
Senden kurtuluş yok anlaşıldı Sana alacagımı sanmıyorumda yengem yengeme bakıcam bişiler