0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eyvallah Tunç kardeşim hadi bakalım senin maçta yeni başlıyor dikkat et ilk yarı (kına gecesi) zaten dağılıyorsun 2. yarıda ise (düğün günü) şuğrunun bir kımsı kayıyor
İşiniz gücünüz geyik hea
herhalde kızlar kendi arasında konuşsa muhabbetin şeklini düşünmek bile istemiyorum
Hemen bu yorumuna açıklık getirmeni bekliyorum... Kastettiğin kızlar kim? Muhabbetin şekli ne ki neye döner? Bahsedilen kızlar ne muhabbeti yapar?Hiç düşünmüş müydün laf olsun diye yazdığın bu yorumda bu kadar soruyla karşılaşacağını?!
Ülen ACD el attığın bir konuyu da kaynatma be Bu arada ne iyi ettin de geri geldin toprağım Resimler süper, keyifler güzel ohh Aydın Abiye de İşte bu Derneği de vardı onların değil mi
Hoşgeldin çiçeği burnunda damat
abim ben daha nişan yapıyorum zaten grogi'ye girmiş durumdayım
İşiniz gücünüz geyik hea Süper fotolar Mesut abimm. Ayvini kucakladığın fotoyu kıskandım ama
Mesut abim,mutluluğun daim olsun.3 hafta sonra memleketten gelmiş olurum tel. haberleşiriz.
..hadi geçmiş olsun .Antalya'nın tadını doya doya çıkarmışsınız belliki.fotoğraflara bakarken insanın içi açılıyor yahu .paylaşım içinde teşekkürler...
Yok Aydın abi sayısaldan 3 bile çıkmadı
Aydın abi senin şu minik arabaya ayrı bir hava katan kırmızı rengine mesut abinin corollasının jnatlarla birleşip ortaya koyduğu asalete bitiyorum iki araba yanyana gelince tamamen yorumsuz bişiler oluyor
3 de 1 demi yok Hep istediğimiz birşeydi Mesut'la yan yana araçlarımızın fotoğraflarını çekmek ve sonunda güzel bir mekanda oldu Abarmayayım ama forumun en iyi küçük ve büyüğü bence ve yanyana süperler
Aydın bey Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle sizin jantları bizin tosun a istiyorum
3 de 1 demi yok Düğününde yanında olamadığım için en güzel şekilde ağırlamaya çalıştım inşallah beğenmişsindir mesutum Hep istediğimiz birşeydi Mesut'la yan yana araçlarımızın fotoğraflarını çekmek ve sonunda güzel bir mekanda oldu Abarmayayım ama forumun en iyi küçük ve büyüğü bence ve yanyana süperler
Mesut abicim Allah ömür boyu mutlu mesut bahtiyar etsin ve umarım Demet Akalın'ın dediği gibi listeyi tamamlarsın Evli √Mutlu √Çocuklu ? (Tabi böyle bir isteğin varsa.Bilmeden yanlış bir söz etmek istemem. )Bu arada sizin jantlar aynıymış model olarak onu farkettim resimlerde.
Teşekkür ederim Özkan çocuk düşünüyorum elbetteki jantlarda Aynı aydın abiye bendekinin aynı rengini alıcaktık ama bulamadık, Aydın abide karbon desenlisini bulmuş
Yok Aydın abi ne 3 ün 1 nede başka birşey ilk sayfanın ilk mesajındada belirttim menuniyetimizi abi