0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 corolla efsaneyi geçer deniyor, yok öyle bir şey, bir daha söylememe gerek var mı bilmiyorum, 2009 ve 1998 corollam var, hergün kullanıyorum ikisini de, 2009, 98 gibi ciğerli değil, kağışıp arkasında kalmışsanız patinaj çekiyorsunuzdur..2009un tek artısı daha zor patinaja düşmesi..benim 98le 2009 kapıştığında 98 önde gider..son hıza kadar hep...
var mı sorusu olan ?
hızlanma sorunu mu varmış yuh diyorum onlara, getirsinler bir iki hafta kalsın bende, açayım motoru geri gitsinler 6 vites mi senin alet ?
Cüneyt Bey, cevap için teşekkürler. Yeni kasanın 2007-2009 arasındaki modellerinde fren sesi(fren yapıldığında gıcırdama-ötme) ve ön konsol sesi(tıkırtı-çıtırtı) karakteristik sorunlardı. Bunlar galiba 2010 6 vitesli modellerde halledildi. Hızlanmanın iyi olmasına inanın çok sevindim. Çünkü , yine 2007-2009 arası yeni kasa Corolla için gaz pedalına duyarsızlık , ivmelenmenin pek tatminkar olmaması gibi sorunlar vardı. Ben, sırf bu sorunlar yüzünden 5000 km.de Corollayı elden çıkarmıştım. Viteslerin beşten altıya çıkartılması vites aralıklarını azaltacağı için performansa olumlu etki yapmış anlaşılan.
6 vites hacım.. Forumda öle demişler, sanki gaza basınca boğuluyormuş hissi veriyor demişler. Ama 2010'da bu sorun halledildi falan yazmışlar. Bulursam link atayım
götz ile ?
benzin labam yanıyodu oğlum, sağdan tin tin gidiyoz adam hava atıyo onu da geçtim ilk uzadığında yetişip geçtim solda seni bekledim daha ne yapayım sana ben oğuzhan o muhabbeti yapanlar psikolojik konuşmuş, bak netten vites oranlarını buldum;6 vitesinki;C65M1-3.1662-1.9043-1.3924-1.0315-0.8156-0.725R-3.250.5 vitesli olanınki;C52 1-3.1662-1.9043-1.3924-1.0315-0.815R-3.250.bu mesajımla aziz beye selamlar ayrıca 5000kmde araç elden mi çıkarılır gitmiyor diye..benimki şu an 13.000kmde, motor 5000 civarı anca kendine geliyordu, 65kmde ilk kullandığımda alın götürün bunu bu ne be demiştim 98den sonra
benzin labam yanıyodu oğlum, sağdan tin tin gidiyoz adam hava atıyo onu da geçtim ilk uzadığında yetişip geçtim solda seni bekledim daha ne yapayım sana ben
Bu arada Hakkı amirim bu konuya kilit vurmamış.Hayretler içindeyim
İlk 5 vites aynı, 6nın konma nedeni uzun yol galiba.. Gelse de benimki, bir efsaneyi kızdırıp denesek
LPg deyim bea - bu adam kamyon kiralayıp bi gün üstüme çıkcak canımsın seni otobandan uğurladıktan sonra bi era takıldı, nereye döndü göremedim
valla bizzat sen kullandın gördün benim arabayı..motorda falan da oynama yok işte..bildiğin 114hp xli
gerçekten iyi kardeşim, Allah nazarlardan saklasın. benimkide 114,bi de ben 115 Lpg ye döndüğünde yetersiz kalıcak ama bu kez benim uyguladığım işlemleri gerçekeştircez. sende pindin daa
Türkay lpg mi taktırcan :S :S :S