0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, bahsettiğiniz araçların yapılış amacını unutmayın. Deveye hendek atlatmaya çalışmayın. Ayrıca bahsettiğiniz yollarda trafiğe açık alanlar, bunları unutmayın. Kurallar konusunda biraz daha özen göstermenizi rica ediyorum.
Arkadaşlar, uyarıları dikkate almanızı bekliyorum. Lütfen biraz daha düşünceli, özenli olalım. Teşekkürler.
Alperen nedir
Canan değildir
Hakkı abim Türkay yanımda birazdan araclara cilaya giricez, konuyu okumamış lütfen 1 gun daha silme
Valla fena bozuldum.arabaya binmek istemedim bugün ve binmedimde.hatta gece uyuyamadım bile:)
2003 Terra benzinli ile otobanda --- i geçemiyorum aracın bakımlarıda herşeyide yerinde zaten bastıkmı adeta anırıyor araba, aynı brodwey gibi seste alıyor. Ayrıca clio 1.5 dci de kullanıyorum ara ara doyamıyorum onu kullanmaya birtek sorun motorları yüzünden korkutuyorlar ama benim kullandığım 230 000 de ve maşallah hiç sorun yok. Bastıkça sünüyor ve 1,2,3 te bile patinaj yaptırılıyor. Belkide şanzımanları güçlüdür bilmiyorum bazı arabalar hiç beklenmedik performans gösteriyorlar. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım. Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Trafik Kanununa göre otomobiller için azami hız sınırları, eğer aksine bir işaret belirtilmemiş ise; şehiriçi 50Km/s., şehirlerarası 90Km/s., otoyol 120Km/s. dir.
daha üç gün önce urfada 2000 cc vectra yı paramparça ettim adam ağladı resmen sen o getz i bana gönder bak ben neler yapıyorum ona kim efsanenin adını lekelemeye cesaret edebilir ki (2008 elegant)