0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar malum yaz ayları havalar sıcak yeni yapılmış asvalt bir yolda hava sıcaklığı gerekse aracınızın lastik sıcaklığı birleşip asvalttaki ziftler lastiklere yapışıp lastiğin dişlerini tamamen kapatmakta ve akabinde ;fren mesafesi uzamakta yol kontrolü neredeyse tamamen kaybolmakta,ve direksiyon sağa sola kaymakta kısacası araba kontrolden çıkmaktadır.bu durumdan kurtulmak için yapılması gereken lastikteki zifti bir an evvel temizlemek.bilginize...
bizde zift izleri vardı kendiliğinden geçti
Zift mi?? O da ne??
ziftle tanışmayı ayarladım abi devlet karayoları ile randevu aldım..yakında yeni bri asfalt atılacakmış..derin dişli teker deseni verilecekmiş sizi önerdim.... abi olsa böyle aracımız dert etmeyiz..tabi..zift mi? süperdi ayni....
Umut abi ve Minigi Konuya gelicek olursaniz daha once duydunuz mu bilmiyorum ama bildigin margarin kullaniliyor zifti cikarmak icin etkili bir yontem
Eldiven kullanmayı unutmayın ama. *gaz yağı*mazot*cif*pasta*margarin*(un,şeker da ekledik mi dadundan yinmes bu hee) *bide benim gibi uğraşan varsa tırnak. *... varmı daha başka?