Gönderen Konu: Gitmek isteyip de gidenler...  (Okunma sayısı 1405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
Gitmek isteyip de gidenler...
« : Temmuz 03, 2010, 04:53:49 »
3 ay kadar önceydi. Şirketimizin muhasebecisi, cici kızımız "Tuğba Özerk - Gidesim Geldi" şarkısını dinliyordu. Çok dinleme o şarkıyı gidersin bak dedim.

Hakan abi gibi önce ateşi yakıp sonra kendi açıklamamı yapmıyacağım. Direk gireyim mevzuya :)

Aranızda gerçekten "ben gidiyorum" diyip giden oldu mu?

Ben gittim arkadaş. Evimi bıraktım, işimi bıraktım, ailemi bıraktım yanıma sadece sevdiğimi aldım. Arabama atlayıp gittim. 3-4 ay sonra bambaşka bir Kaya olarak geri döndüm. Döndüğümde giden Kaya değildim. Tüm sıkıntılarından, dertlerinden kurtulmuş bir Kaya idim. Bambaşka şeyler yapmış, bambaşka sorumlulukar almış, bambaşka biri olarak geri döndüm. Geri döndüm dediğime bakmayın. Bıraktığım hayata değil. Sadece bıraktığım şehire geri döndüm. Herşeye yeniden başlayarak...

Hakan abi; ilk yorumu senden bekliyorum  :lol:

Toyota Club Türkiye

Gitmek isteyip de gidenler...
« : Temmuz 03, 2010, 04:53:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
Ynt: Gitmek isteyip de gidenler...
« Yanıtla #1 : Temmuz 03, 2010, 05:19:45 »
Hayirdir insallah, Kaya :) 
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2010, 07:26:02 »
Gidebilmeyi çok isterdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 03, 2010, 07:34:52 »
Kardeslerin guzeli evet gittin ama giderken bana ugramadin bunun kirginligi ayri var hala uzerimde :( 

Ben gittim miiii aslinda gittim sayilir be hani sen gitmeden once oturup konusmustuk ya birsuru dert tasa sen gidip sifirlamistin kendini ama ben hala gidememistim... Yurtdisina cikmak aslinda benim icin bir gidis oldu Eskisehirdeki evimi kapattim ailemden ekonomik anlamda baglarimi kopardim (kartlari vs geri verdim' olumsuz bir durumla degil tamamen artik yuk olmamak icin) ve en onemlisi
Turkiye deki son aksam hatta toplantidan dakikalar once tamamen birakip gittim gozlerinler gordun ....

Sayilir mi bu hikayem kardesim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2010, 09:13:33 »
Gidebilmeyi çok isterdim.

Bende.

Hani ferhat göçer bir şarkısında söyler ya.Ben hep bekledim,Hiç giden olmadım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2010, 10:38:11 »
  Çok iyi yapmışsın Kaya, seni çok iyi anlayabiliyorum hatta o hisleri hissedebiliyorum da.

Ben liseden mezun oldum ve ilk üniversite sınavımdan bir saat erken çıktım. :) Çünkü ertesi gün Ege bisiklet turu yapacaktık ve onun son hazırlıkları ile uğraşıyordum. Yola çıkana kadar kimse bunu yapacağımıza inanmamıştı. :)
 Senin gittiğine benzer ancak başka yoldan da gittiğim oldu Kaya ama burada onları anlatmak tehlikeli olabilir. :):):) Ama gerçekten artık bir çok şeye çok daha farklı, çok daha derinden bakıyorum. Bunu herkesin anlamadığınıda çok iyi biliyorum. Banane, anlayanlar yeter bana. :) Senide o sularda görüyorum, hayat, özgürlük bu bence.
 Takdir ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2010, 11:04:30 »
3 ay kadar önceydi. Şirketimizin muhasebecisi, cici kızımız "Tuğba Özerk - Gidesim Geldi" şarkısını dinliyordu. Çok dinleme o şarkıyı gidersin bak dedim.
:D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2010, 23:48:17 »
  İnsanın bunu yapabileceğini bilmesi ve gerektiğinde bu iradeyi gösterebilmesi bile çok önemli bir erdem bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 03, 2010, 23:53:08 »
  İnsanın bunu yapabileceğini bilmesi ve gerektiğinde bu iradeyi gösterebilmesi bile çok önemli bir erdem bence.

kolay olmuyor abi,tüm taşlar  yerinden   oynuyor. bence  yeniden  doğmak gibi  birşey.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #9 : Temmuz 03, 2010, 23:57:22 »
  Ama böyle bir yolunda olduğunu bilmek çok önemli. Hayatta önemli diye şartlandığımız çoğu şey aslında bizlere empoze edilmiş genel düşünceler, kendi düşüncelerimiz değil. Yani ne kadar kendimizi yaşıyoruz tartışılır. Burada amaç hiçbirşeyi ve hiçbir zaman takmamak değil, yeri geldiğinde insanın ne kadar özgür olduğunun farkına varabilmesi. Ne paranın, ne malın, ne de değerbilmezlerin kölesi olmamayı başarabilmek aslolan bence.

''bence  yeniden  doğmak gibi  birşey.''
 Peki Samsara'yı bilirmisin Tunç? Bunu hepimiz yaşadık ama hiçbirimizin aklında bile değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 04, 2010, 00:04:55 »
''bence  yeniden  doğmak gibi  birşey.''
 Peki Samsara'yı bilirmisin Tunç? Bunu hepimiz yaşadık ama hiçbirimizin aklında bile değil.
ölümden sonra  yeniden  doğum  döngüsü müydü abicim ?
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 04, 2010, 00:39:40 »
Hayirdir insallah, Kaya :) 

ben gideli de çok oldu döneli de abi :)

Kardeslerin guzeli evet gittin ama giderken bana ugramadin bunun kirginligi ayri var hala uzerimde :( 

Ben gittim miiii aslinda gittim sayilir be hani sen gitmeden once oturup konusmustuk ya birsuru dert tasa sen gidip sifirlamistin kendini ama ben hala gidememistim... Yurtdisina cikmak aslinda benim icin bir gidis oldu Eskisehirdeki evimi kapattim ailemden ekonomik anlamda baglarimi kopardim (kartlari vs geri verdim' olumsuz bir durumla degil tamamen artik yuk olmamak icin) ve en onemlisi
Turkiye deki son aksam hatta toplantidan dakikalar once tamamen birakip gittim gozlerinler gordun ....

Sayilir mi bu hikayem kardesim...

sayılma mı kardeşim...

Ama böyle bir yolunda olduğunu bilmek çok önemli. Hayatta önemli diye şartlandığımız çoğu şey aslında bizlere empoze edilmiş genel düşünceler, kendi düşüncelerimiz değil. Yani ne kadar kendimizi yaşıyoruz tartışılır. Burada amaç hiçbirşeyi ve hiçbir zaman takmamak değil, yeri geldiğinde insanın ne kadar özgür olduğunun farkına varabilmesi. Ne paranın, ne malın, ne de değerbilmezlerin kölesi olmamayı başarabilmek aslolan bence.

''bence  yeniden  doğmak gibi  birşey.''

hakan abi vermişin gene odunu :) çenemi tutsam iyi olacak :)

öss diyince aklıma geldi abi. babam biyografimi yazmıştı. orada şöyle bir cümle var.
"Kaya ailesinin zoruyla girdiği ÖSS Sınavında sınav kağıdını boş vererek çıkmış ve babasıyla keskin bir çatışmaya girmiştir."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2010, 00:46:55 »
  Estağfurullah, burada takdir ediyorum kendi açımdan Kaya, sonuçta kendi istediğini yaşamışsın. Benim ilk sınavımdan erken çıkmamın nedenlerinden biriside buydu. İnsan hatada yapsa kendi hatası olmalı.

hakan abi vermişin gene odunu :) çenemi tutsam iyi olacak :)

öss diyince aklıma geldi abi. babam biyografimi yazmıştı. orada şöyle bir cümle var.
"Kaya ailesinin zoruyla girdiği ÖSS Sınavında sınav kağıdını boş vererek çıkmış ve babasıyla keskin bir çatışmaya girmiştir."