0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kendi yaptığımı anlatayım; (Ben bunu sadece kapı eşiklerine değil arabanın içindeki heryerde uyguluyorum.Cif ve Vimi çamaşırsuyuyla karıştırıp (iyice çırpıp) ayakkabı fırçasıyla kuvvetlice fırçalıyorum. Kurumasını bekliyorum. Kuruduktan sonra fırçayı temiz suyla yıkayıp bide öyle fırçalıyorum. Bu sefer kurumadan ıslak bezle deterjanı temizliyorum. Deterjanı ilk silişimde çıkaramıyorum , kuruduktan sonra temiz ıslak bezle ayrıntılı bir şekilde deterjan kalıntılarını falanda temizliyorum. Plastik koruyucu madde kullandığım için Kuruduktan sonra başka temiz nemli bir bezle dahada ayrıntılı bir şekilde temizliyorum. Sonra plastik koruyucu maddeler uyguluyorum. Ben bunu sadece kapı eşiklerine değil arabanın içindeki heryere yapıyorum. Araba resmen fabrikadan yeni çıkmış gibi görünüyor. Ama iç kokpiti falan silerken su kaçırmamaya dikkat et.
herkese selamlar bizim arabada kapı giriş basamağı bayağı kirlenmiş ve ayakkabı vurukları sonucu geçmeyen izler kalmış acaba bunu temizlemenin bi çaresi var mı?