mr2 min bitmesini bekliyorum... Bi daha ki haftasonuna kadar bayıltıcı iğne yapacam kendime, o zaman bitecek [/quote]
Bu ne abi ben anlamadı.
Abi arabasının bitmesini bekliyo kısaca.Zaman geçmeyecegı ıcın ıgne vurdurmayı planlıyo bende boyle bı arabanın yapılmasını beklesem aynı seyı bende yapardım
Aynen Coşkunun dediği gibi İsmail, sabırsızlık başgösterdi iki ayın sonunda... ama 7. aya girmeden bineceğim bu gidişle...
Yol tutuş konusunda Ford kesinlikle harika... Her sınıftaki her aracı öyle, standart lastik ve yayla bile gayet iyi... Yeni kasa corolla da ciddi bir iyileşme var ama yol tutuş konusunda...
17 yaşındayım.kartal anadolu lisesi ne gidiyorum.ilk arabam (daha doğrusu ailemin) 97 corolla 1.6 xli.henüz başka da olmadı tabi...
Bir birimizi daha yakından tanımak ne kadar güzel...Sanki görünmeyen aile fertlerinin bir birine daha da yakınlaşması gibi bir duygu geldi bana. Siteye üye olalı epey oldu, çok fazla mesaj yazmıyorum ama buraya yazmamın gerekliliğini hissettim. Ben 1970 Düzce doğumluyum, aslen Trabzonluyuz. 1993 de üniversiteyi bitirdim ve 1994 de öğretmen oldum.İlk görev yerim Kars Merkez idi.Orada 4 yıl kaldıktan sonra şu an görev yaptığım Bolu/Göynük'e atandım ve 1998'den beri burdayım. Öğretmenlik heyacanla sürerken hasbel kader kendimi Müdür Yardımcısı buldum ve nihayetinde 2004 yılında Okul Müdürlüğüne atandım ve 18 öğretmenli 150 öğrencili şirin bir okulum var. (
www.orhancaliscpl.meb.k12.tr) İlk ve tek arabamı 2006 Ağustos sonunda resimde görünen 2002 Toyota Corolla Sol aracımı aldım ve gerçekten çok sevdim.Aracımı aldıktan sonra bu siteyi tanıdım ve Toyota'nın değerini daha iyi anladım.Yoksa bilinçli bir tercih değildi... herkese selam ve saygılarımı sunuyorum... İstanbul tarafından Beypazarı'na tura gidenler uğrayabilir, memnun olurum.
Bir ruh hastasının otobiyografisi:
2001-2002 1982 Honda Accord
2002-2003 1990 Honda Civic
2003-2004 1990 Honda Accord
2004-2005 1991 Honda Civic
2005- ?(2030, 2040...) 1991 Honda Civic
Cem Başaran;
O Camry nası bişey? Etraflıca bi anlatır mısın? Bakım, parça, tüketim vb. Ben büyüyünce V6 Accord ya da V6 Camry almayı düşünüyorum da =)
AE92 Corolla ilk ve hala bize ait olan Toyotamız...
Bir kere Toyota hep Toyota...
konuyu tekrar başa taşımak istedim. foruma yeni gelen arkadaşların dikkatini çekebilir.
bu arada forumda at koşturuyor gibiyim.
1991 model bu Corolla'yi 1996 yilinda aldik.Aldigimizda 20.000 kilometredeydi.Ilk deneme suruslerim hep bu aracla olmustur.Hatta babamla olan deneme suruslerinin birinde kontrolu kaybedip rampada yolun disinda 30 derece yana yatik durdugumuzda ve babamin sabri tukenip kapisini bir hisimla actiginda tasli topraga degen sag kapisinin alti, yillar sonra elimde rotus boyasi ile aracin cizikli yerlerini rotus yaparken karsilastigim ve cok guldugum bir olaydir.
Ilk aracim bu ve umarim son aracim da bu olacak...
3 ay oldu neredeyse cok ozledim yav artik.Geri donunce ilk isim iyi bir bakim yaptirmak ve uzun bir yola cikmak olacak Vik'imle...