0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aydın flaşı tam zamanında kapattın valla:) özcanın neşesi gayet yerindeydi o gece,erken de kalkmak zorunda kaldılar,bi bombada benden olsun:) otel deki odaları karşı karşıyaydı hatice hanımla:))
Şok şok şoookkkkkkÖzcan kardeşimizi Finike Festivalinde Yakaladık.....Hemde Kiminle? Flaş haberOda kimmmmm Angaralı Hatice değilmi o nasılda kaçıyor kameralardan Özcan Bey
hahahahahha nolmuş kim kiminle takılmış
Kaçamamış Özcan.
Vay vay vay, Özcan'ıma bak hele Aydın harikasın, +1
sizi bilboardlarda görmek isteriz özcan bey...
özcan bunlarıda mı görecektik... aydın hocam gibi biri antalyada ise; töbe ben oralara yaklaşmam bi daha... reklamdan ziyade yakalanmış olmak istemem....
özcan abi çapkın adam valla
NO: 512
Ünvanımda da hemen değişiklik yapılmış.Maşallah hiç zaman kaybetmemişsiniz Bu arada yeni arkadaşımı tanıştırayım sizlerle.Saklamanın gereği yok
fotoyu çekerken göz göze gelmiştik uyanmış demekki bende neden özcan birden bana döndü diye düşünüyordum )
ya ben bu TCTden korkmaya başladım bigün biyerde biri yakalarsa falan diye
Simdilik korkma ama 2 ay sonra Eskisehirde hareketlerine dikakt et
Fotograf + belge Elimde TCT den 10larca kisiye ait bisiler var
Bilemem kardess bilememmmm
Oysaki siz döndüğümde hayet yeni doğrmuş bebek gibi,saf,tertemiz,suçsuz günahsız gibi duruyordunuz.Korkulur sizden.Neden alelacele kaçtığınız şimdi ortaya çıktı
tamam bişey demedik haticeyle sadece arkadaşsınız bu gördüğümüz ya görmediklerimiz o durumda bile masum olmayı başarabilen aydın ile mehmet helalinden
İnsaf ettik seni Hatice ile yanlız bıraktık kötümü ettik 512 dedik Playboy Toyotacı
Görmediklerini boş ver diyeceğim ama her an bir şok daha yaşayabilirim Muhammet. Masumiyete gelecek olursak o hallerini görsen bu ikisi fotoğraf çekmeyi bırak foto makinasını bile tanımazlar dersin.O derece masum duruyordular... bu fotoğraflarla ele verme olayı vakti zamanında benim başımın altından çıkmıştı ve gel görki bende bu durumun kurbanı oldum....