0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaşamın altın kuralı madde 6 der ki;Kısacık hayatta Aydın gibi arkadaşlarına asla önemli ince detay işlerini anlatma...Pişman olabilirsin... Yanmış fotoğraflarını bekliyoruz artık... Belki sessiz sakin,kuytu bir şekilde mangal yapmak ister gönül.Göz hakkı diye bir şey var.Ondan kuytuyu seçmiştir Mehmet... Gel biz mekanik sohbete gidelim Mehmet.Orada güzel konular varmış
Müzik adamına yakışacak bir manzara bekar olmasan yanmıştın Özcan abi...
Geçen ay evlenmeye karar vermiştim.Bunu duyan çevre ahalisi Aydın'ın çektiği fotoğrafı görünce bana "yola çıkmışken yapılırmı bu" "çok ayıp yakışmadı sana" gibisinden mesajlar atmaya başladılar.Biz arkadaşız desemde inanan yok.
Aydın ile ilgili şikayetlerinizi bana iletin ben onun hanımına çaktırmadan ileteyim, o zaman görün siz Aydın kardeşimi. Bunu yaparsak arkadaşı Süt Dökmüş Toyotacı olarak görme ihtimaliz bile var
Sen kendine inandıktan sonra hiç bir rüzgar deviremez seni abi...
Ben inandım sana Özcan'da bunun sana faydası olmayacak Aydın ile ilgili şikayetlerinizi bana iletin ben onun hanımına çaktırmadan ileteyim, o zaman görün siz Aydın kardeşimi. Bunu yaparsak arkadaşı Süt Dökmüş Toyotacı olarak görme ihtimaliz bile var
Ali çok güldüm yaa:))))) bence öyle bir ihtimal yok
Buluruz bir yolunu merak etmeyin siz Aydın'cım son gülen iyi güler unutma
Aydın,son gülen iyi gülermiş.Öyle söylüyorlar.Ne diyorsun bu konuda?
Adama niye gaz veriyorsun kardeşim, biz sizin üçün uğraşıyoz siz bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorsunuz nasıl iş anlamadım Aydın sen gaza gelme bizi bize kırdıramazlar kardeşim
Shoplamayan Kuşum Aydın olsun
Çok ağır oldu
Yok canım daha neler.Aslında Fatih Ürek yazacaktım ama o da artık ablamız değil abimiz.Kuşum Aydın yazdım ama o da tesadüf.Yoksa Aydın'ı bilmeyen varmı ki? Birde,ben kaşınıyorum sanırım.Sencede öyle değil mi Ali?