0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erkekler Ağlar bu en kötüsü bir erkek için [/quote]Olsun ağlasa da belli etmez. ağlamak gözler için iyidir!!!
eheheh Bazen düşünüyorumda erkekler olarak aslında biz daha mı duygusalız mı acaba yoksa bu kişiye göre değişkenlikmi gösteriyor sanırım ikincisi [/quote]Bencede ikincisi! Her zora geldiğinde erkek ağlarsa, kadınlar ne yapsın??? Tabiki şaka bir yana her insan duygusallığı içinde taşımalı, merhametli olmalı. Vicdan sahibi olmalı. Değilse erkekler ağlamaz diye birşey yok. Yerine geldi mi yalçın kayalar gibi sağlam, yerine geldi mi toprak kokulu bir yağmur gibi...Esmesinide bilmeli, yağmasınıda!!! diye düşünüyorum???
kesinlikle doğru ama ben biraz duygusalım galiba yada merhametli diyelim acısını çekiyorum bazende işte ozaman üzülüyorum len erkek adam üzülür mü sen yap o üzülsün diye eheh hayat işte enteresen herşey biz insanlar için ağlamakta... sinirlenmekte...mutluluklarda... ve tabiki ölümde... (hatta uykuda uykum geldiiiiiiiiiiiiiii )[/quote]Merhametli insandan zarar ve ziyan gelmez insana!! Ölüm karşısında ise en sağlam insanlar bile ağlar.Ölüme dağlar bile dayanmamış yıkılmış kaldiki insanoğlu? size iyi uykular
Yasemin Hanım iyi geceler hikayeye yarın devam çok hoşuma gitti ya.. bye...[/quote] bye
aynada kendi fotoğrafını çekmez ne oluyor!!! bir izah istesem efem. mümkünmüdür. [/quote]abla sımdı kameralı telefonlar felan cıktıya (kro dıye tabir edilen vatandaslar) adam kamerayı cama uzatıyo kendını cekıyo bu kadar
abla sımdı kameralı telefonlar felan cıktıya (kro dıye tabir edilen vatandaslar) adam kamerayı cama uzatıyo kendını cekıyo bu kadar [/quote]heee. demekki delikanlı Türk erkeği kro değildir. sonuç bu.