0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,3 2E motorlar için; denso W16EXRU-11 veya NGK BPR5EY11 1,6 4A-FE motorlar için denso K16R-U11 veya NGK BKR5EYA-11 kodlu bujiler kullanılmalıdır.
zeynel kardeş burası türkiyenin en önde gelen forumu ve biz bir aileyiz.zaman gelir kızarız,zaman gelir alınırız ama asla darılmayız ve birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız.bak sana ilk tavsiyem buji,hava filtresi,yağ filtresi,benzin filtresi,triger seti gibi malzemeyi kesinlikle servisten al nerede istersen orada taktır.şimdi ben senin yerinde olsam gider servisten orj.buji ve hava filtresini yeniden alır taktırırım.benzine vereceğin fazladan para ile amorti edersin.arabanı iyi günlerde kullan.
zeynelciğim zamanla herkesle kaynaşırsın.servislerde benim arabanın bile her parçası var ,o bakımdan merak etme.tekirdağda neredesin?
Ahmet bey, 2005 corolla içinde tavsiye verirmisinisz .
evet zeynel yazlık var.tekirdağda servis yokmu?
sağol zeynelciğim,beyaz balina denen yerdeyim.inşallah rahatsız ederim.
şarköyün deniz kenarından tekirdağ yönünde sigorta evlerini geçince beyazbalina moteli var yüz yüzelli metre mesafedeyim. kime sorsan gösterirler.beklerim.
2001 corolla 1.4 vvt-i (zz111) için buji öneriniz ne olur.
merhaba. corolla 1.3 için denso yu denedim pek tat vermedi ama ngk gerçekten güzelmiş. performansı biraz arttırdı.