Gönderen Konu: 2010 corolla için ses sistemi??  (Okunma sayısı 3970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Çıkarım Senle Her Yolaa
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
2010 corolla için ses sistemi??
« : Temmuz 01, 2010, 12:27:08 »
arkadaşlar yeni nesil 2010 bi corolla elegantımız var...ayrıca geçen günlerde bi navitec taktırdık....
Ancak sizin tavsiyelerinizi bekliyorum sistem için...tatlı bi bass istiyorum.ancak anlamadığım için böyle şeylerden sizlere danışmak istedim...

Toyota Club Türkiye

2010 corolla için ses sistemi??
« : Temmuz 01, 2010, 12:27:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: 2010 corolla için ses sistemi??
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2010, 13:49:35 »
aynen bende biraz ses sistemini değiştireyim diyorum bana biraz yetersiz geldi. ben sadece arkadaki kolonları değiştirecem. elimde 2 tane aynı ölçülerde pionner var watt olarak daha güçlü. ama arkadaki plastik kısmın nasıl söküleceğini bulamadım. serviste sadece bu işle 50 tl istedi bende vazgeçtim. şimdilik bekliyorum. nasıl söküldüğü hakkında bilgi edinirsen paylaşırsan sevinirim.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2010, 14:09:08 »
tabikide öğrenince paylaşırım mutlaka.bn değiştirmicem arkadakileri bana yeter.subwoofer ve anfi  konusunda ayrıntılı bi bilgiye ihtiyacım var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Temmuz 08, 2010, 13:04:05 »
Başlangıç düzeyinde bir sistem mi istiyorsunuz yada orta dereceli bir sistem mi ? Başlangıçlar için subwoofer seçimi olarak 30cm de 250w rms 1000w peak olan JBL'ler var. Ama ben pek tavsiye etmiyorum onun yerine 30cm pioneer champions serisinin subwooferlarını almanızı tavsiye ederim 400w rms ve 1200w peak çıkışı vardır. Eğer mid takımı bağlamayı düşünmüyorsanız ufak bir mono anfi ile subwooferı besleyebilirsiniz... Eğer daha ayrıntılı bilgi isterseniz yardımcı olurum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2010, 15:31:42 »
Amfi woofer isteyen arkadaşım için konusuyorum... Kendi kutusu içinde amfisi ve wooferi olan mallar mevcut...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-ts-lx80-anfili-orjinal-japon-pioneer-bagajinda-yer-sorunu-olan/detay

gibi ve tatlı bir bass tonu var kaliteli sekilde.. Dısarı bass istiyorsanız bagajınızı öldürüp :) 1600w jbl gibi woofer koymalısınız.. büyük masraflar
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 08, 2010, 15:34:44 »
aynen bende biraz ses sistemini değiştireyim diyorum bana biraz yetersiz geldi. ben sadece arkadaki kolonları değiştirecem. elimde 2 tane aynı ölçülerde pionner var watt olarak daha güçlü. ama arkadaki plastik kısmın nasıl söküleceğini bulamadım. serviste sadece bu işle 50 tl istedi bende vazgeçtim. şimdilik bekliyorum. nasıl söküldüğü hakkında bilgi edinirsen paylaşırsan sevinirim.
sizin modeli sökmedim ama standarttır diye düşünüyorum .. el koyma yerindeki plastik vardır onu sökün sökünce vidalar gözükecektir onları sökün .. Birde içeriden kapı acma tutacagının oralarda vida vardır gizlidir bir kapak actıktan sonra gözükür onuda sökün.. Gerisi sekmanlıdır kapının alt kısmından tutarak yavas yavas kastırın gelecektir :) sonra işinize devam edebilirsiiiniz..

NOT : 2002 toyota corolla böyle sökülüyor..
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Temmuz 08, 2010, 16:15:16 »
pki ben bişi skoracam bu orjinal hoperlerden bası alıp bi amfi yardımı ile woofera vermesk isktiyorm bası wooferıda gömme şekslnde arksa camın oraya duksunuordum verimli olur mu birde orjinal tebine monteski olur mu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Temmuz 08, 2010, 17:28:03 »
Arka camın önüne yapıyım dediğin sistem freeair şekliyle çalışır onun için mdf kestirmen kaplatman lazım verim alırmısın alırsın ama corollayı harcarsın görüntüsü hoş olmaz. Orj. hoperlorlerde de bass ayarını kısarsın tiz ayarını hafif açarsın bagajdan da bass sesini anfiyle alırsın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Temmuz 08, 2010, 17:47:52 »
peki arabanın goruntusunu bozmadan veya corollayı harcamadan nasıl yapabilirim ? tavsiyen önerin için dinliyorum peki bu corollalarda koltuk altı tarzı felan yer var mı arabanın orjinalinide bozdurmak istemiyorum yni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Temmuz 08, 2010, 21:17:36 »
En temizi işi bagajda ufak yer kaplayan 30cmlik kabinli subwoofer kullanman kabin arkasınada anfiyi monte ettirirsin hiç bagajın içersinde sac üzerine koydurtma... Bi örnek fotoraf göstericem ama tam istediğim gibi bulamadım ama kısmen anlatmak istediğim budur. Elektrik ve ses kablosunuda işini bilen birisine yaptır.

Yada alpine'nın böle sisteminden alıp direk kablo montaj ile anında kullanırsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Temmuz 09, 2010, 01:04:14 »
arkadaşlar biraz araştırdım alpine nin bi serisi var 500 rms  lik videosuda var
New Alpine Type R 12" Subwoofer  çok hoşuma gitti ama bunada iyi bi anfi lazım:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2010, 17:33:56 »
Yapma etme yaa.. O kapı döşemelerini nasıl söktürmeye kıyacaksın :D Bende hazır sistem var , taktırmaya kıyamadığım için satıyorum...
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Temmuz 09, 2010, 18:22:51 »
En temizi işi bagajda ufak yer kaplayan 30cmlik kabinli subwoofer kullanman kabin arkasınada anfiyi monte ettirirsin hiç bagajın içersinde sac üzerine koydurtma... Bi örnek fotoraf göstericem ama tam istediğim gibi bulamadım ama kısmen anlatmak istediğim budur. Elektrik ve ses kablosunuda işini bilen birisine yaptır.

Yada alpine'nın böle sisteminden alıp direk kablo montaj ile anında kullanırsın...

abi cok guzel ama işte kabin koymak istemedigimden sordum bagajdan calıyor hosta gozukmuyor yani ben begenmiyorum onun icin demiştim ama ynede tşkkruler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq. ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
  • Kan Grubu: AB+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 16, 2010, 14:07:26 »
sizin modeli sökmedim ama standarttır diye düşünüyorum .. el koyma yerindeki plastik vardır onu sökün sökünce vidalar gözükecektir onları sökün .. Birde içeriden kapı acma tutacagının oralarda vida vardır gizlidir bir kapak actıktan sonra gözükür onuda sökün.. Gerisi sekmanlıdır kapının alt kısmından tutarak yavas yavas kastırın gelecektir :) sonra işinize devam edebilirsiiiniz..

NOT : 2002 toyota corolla böyle sökülüyor..
Teşekkür ederim arkadaşım cevabın için fakat bizim hoparlörler kapıda değil koltuk başlığının arkasında onun için biraz uğraştırıcı. kapıda olsa şimdiye çokten değiştirmiştim.
Corolla Comford d-4d
nazar etme ne olur, kredi çek seninde olur.
http://tinyurl.com/24m2rfs