0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen bende biraz ses sistemini değiştireyim diyorum bana biraz yetersiz geldi. ben sadece arkadaki kolonları değiştirecem. elimde 2 tane aynı ölçülerde pionner var watt olarak daha güçlü. ama arkadaki plastik kısmın nasıl söküleceğini bulamadım. serviste sadece bu işle 50 tl istedi bende vazgeçtim. şimdilik bekliyorum. nasıl söküldüğü hakkında bilgi edinirsen paylaşırsan sevinirim.
En temizi işi bagajda ufak yer kaplayan 30cmlik kabinli subwoofer kullanman kabin arkasınada anfiyi monte ettirirsin hiç bagajın içersinde sac üzerine koydurtma... Bi örnek fotoraf göstericem ama tam istediğim gibi bulamadım ama kısmen anlatmak istediğim budur. Elektrik ve ses kablosunuda işini bilen birisine yaptır. Yada alpine'nın böle sisteminden alıp direk kablo montaj ile anında kullanırsın...
sizin modeli sökmedim ama standarttır diye düşünüyorum .. el koyma yerindeki plastik vardır onu sökün sökünce vidalar gözükecektir onları sökün .. Birde içeriden kapı acma tutacagının oralarda vida vardır gizlidir bir kapak actıktan sonra gözükür onuda sökün.. Gerisi sekmanlıdır kapının alt kısmından tutarak yavas yavas kastırın gelecektir sonra işinize devam edebilirsiiiniz..NOT : 2002 toyota corolla böyle sökülüyor..